عبدالحسین معظم فر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تشریح اقدام شبانه روزی تیم های امداد و نجات برای کمک به حادثه دیدگان رودخانه دز به خبرنگار ایرنا گفت:از این تعداد پنج نفر در حادثه چال کندی در رودخانه دز جان باختند.
وی بدون اشاره به تعداد عملیات امداد و نجات در رودخانه دز و کانالهای آبیاری کشاورزی منطقه اظهار داشت:افراد غرق شده در رودخانه دزغیر از یک زن همگی مرد می باشند که در مناطق مختلف رودخانه و کانالهای آبیاری دچار حادثه شده و جان باختند.
معظم فر با تاکید بر اینکه گروه های امداد و نجات سازمان آتش نشانی در عملیات امداد و نجات این حوادث حضور داشته و در عملیات خارج کردن اجساد غرق شده نیز مشارکت فعال داشته است گفت:از 16 نفری که در رودخانه دز و کانالهای آبیاری کشاورزی غرق شدند 10 نفر بومی و مابقی گردشگر و غیربومی می باشند.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول اضافه کرد:بیشتر جان باختگان در حوادث غرق شدگی امسال مربوط به حادثه چال کندی هستند که هنوز جسد یکی از آنها کشف نشده است.
معظم فر ادامه داد:2 نفر از افراد جان باخته در حوادث ناشی از شنا در دزفول طی امسال ، در کانالهای آبیاری کشاورزی غرق شدند.
رودخانه دز با آبی سرد و زلال از فروردین تا پایان فصل تابستان میزبان گردشگران و نیز جوانان و خانواده هایی است که برای فرار از گرما به شنا و آبتنی در این رودخانه می پردازند.
کانالهای آبیاری کشاورزی شمال خوزستان به وجود دیواره های سیمانی شیبدار برای شنا بسیار خطرناک می باشند.شنا در این کانالهای آبیاری ممنوع است.
7278/6068
خبرنگار:رقیه کردی-انتشار:محمدعلی فریدپناه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.