به گزارش ایرنا احمد مطیعی چهارشنبه در حاشیه بازید از کانال انتقال آب به کانون ریزگردها در شرق اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: منطقه هور منصوره جزو 113 هزار هکتار منطقه فوق بحرانی جنوب شرق اهواز بوده و طبق مطالعات ستاد بحران، 42 هزار هکتار از زمین های فوق بحرانی را شامل می شود و به عبارتی پیشانی این کانون ها است.
وی افزود:درفضای مجازی انتقاداتی بر تاثیر طرح کشت بومی کهور در این منطقه شده، در حالی که این گیاه گونه مهاجم نیست و زادآوری طبیعی ندارد و بر اساس مطالعات کشت این گیاه در 40 سال گذشته اثر منفی نداشته است.
مدیرکل منابع طبیعی خوزستان ادامه داد: مالچ پاشی برای عرصه شنزار مناسب و برای عرصه بیابانی مناسب نیست ، به همین دلیل بر تثبیت خاک از طریق کاشت گیاهان مناسب این ناحیه تمرکز کرده ایم.
وی گفت: اکنون زمین هایی که موسسه جهاد نصر روی آن ها کار می کند، اگرچه اراضی ملی هستند اما مالکیت های عرفی هم دارند.
مطیعی تصریح کرد: در هر نقطه ای که بهره برداران عرفی قصد کاشت بوته داشته باشند، اجازه آن از سوی ما صادر شده و با این مالکان قرارداد بسته شده است.
وی گفت: در نقاطی که بهره برداران عرفی توانایی فعالیت ندارند، می توانند با پیمانکار مورد تایید موسسه جهاد نصر قرارداد بسته و در نقاطی که با پیمانکار قرارداد بسته ایم، از آن جا که پیمانکاران بومی هستند، بنا شده که طبق توافق از نیروهای محلی استفاده شود.
مدیرکل منابع طبیعی خوزستان گفت: تاکنون با 12 پیمانکار قرارداد بسته شده و حدود پنج هزار هکتار کشت شده اما هرجا مردم مخالف کشت بوده اند، از کشت خودداری کرده ایم چرا که فرصت توجیه کم است.
وی درخصوص حجم کار صورت گرفته گفت: طبق برنامه باید هفت هزار هکتار از اسفند 95 تا 96 کشت شود که از این میزان سه هزار هکتار توسط مردم کشت شده و از چهارهزار هکتاری که بسیج برعهده گرفته، تاکنون یک هزار و 500 هکتار کشت شده است.
7152/6002 خبرنگار: محمدرضاخبازان**انتشار دهنده : کبری آقازری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.