به گزارش ایرنا ادیب زرگانی چهارشنبه در نشست ذیحسابان و مدیران مالی دستگاه های اجرایی و شرکت های دولتی بیان کرد: اعتبارات هزینه ای خوزستان 2 هزار میلیارد و 23 میلیون و 683 هزار ریال است که نسبت به سال گذشته هشت درصد افزایش دارد.
وی افزود: همچنین اعتبارات بخش نفتی خوزستان با افزایش قابل ملاحظه با 247 درصد روبه رو است.
وی اضافه کرد: در تخصیص درآمدهای مصوب خوزستان در بودجه سال 96 نسبت به پارسال افزایش چندانی نداشتیم و دستگاه های اجرایی خوزستان باید 39 هزار و 881 میلیارد و 904 میلیون ریال درآمد وصول کنند که نسبت به پارسال کمتر از یک درصد افزایش داشته است.
معاون نظارت مالی و رئیس خزانه معین خوزستان گفت: امسال علاوه بر این ظرفیت های مالی، ظرفیت های دیگری برای تامین مالی پروژه ها، نظیر بند (ز) تبصره پنج قانون بودجه وجود دارد که طبق آن، 100 هزار میلیارد ریال اسناد خزانه اسلامی برای طرح های اولویت دار تعیین شده و این مقدار با توجه به سیاست های مدیریت برنامه و بودجه کشور به استان ها اختصاص می یابد.
زرگانی ادامه داد: یکی دیگر از این ظرفیت های تامین مالی بند (و) تبصره پنج قانون بودجه است که با انتشار اوراق به مبلغ 500هزار میلیارد ریال در کشور به صورت جمعی و خرجی در تسویه اسناد خزانه منظور شده است.
وی گفت: در این مورد، اگر پیمانکاران در هر کجا بدهی به دولت و از طرفی نسبت به دستگاه اجرایی طلب داشته باشند، دستگاه ها می توانند با این اوراق بدهی خود را تسویه کنند به شرطی که در بحث گزارشات بدهی ها و تعهدات این موارد را قبلا ارائه و ارسال کرده باشند.
وی افزود: در بحث استفاده از ظرفیت های قانونی برای تامین اعتبارات بند (ه) و (ح) ظرفیت های خوبی وجود دارد و پیمانکارانی که طلبی از دستگاه های اجرایی دارند، اوراق اسناد خزانه اسلامی با سررسید سه ساله و پنج ساله و با پرداخت سود مشخص به آنها ارائه می شود.
معاون نظارت مالی اداره کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان ادامه داد: در بحث مانده مصرف نشده در اعتبارات هزینه ای، وجوه مصرف نشده باید تا آخر فروردین جاری به حساب دستگاه های اجرایی واریز شود.
7158/ 6037
خبرنگار: زینب فرحانی ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.