محمد قاسمی نژاد روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگارایرنا پیش بینی کرد تا پیش از شروع فصل تابستان حدود یک میلیون تن چغندر قند از مزارع مناطق شوش ، دزفول ، اندیمشک ، گتوند، شوشتر و بهبهان با عیار ۱۴.۸ برداشت شود.
وی گفت: برای حمل چغندرقند به کارخانه‌های قنداصفهان ، همدان ، شهرکرد ، قزوین ، کرمانشاه ، اسلام آباد غرب و شوش روزانه به یک هزار و ۴۰۰دستگاه کامیون نیاز داریم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان در ادامه پشتیبانی خدماتی و فنی ، تهیه کود ، بذور اصلاح شده ، سوم آفت کش ، ارایه و پرداخت متناسب تسهیلات بانکی به چغندرکاران را از جمله حمایت‌های جهادکشاورزی از بهره‌برداران بیان کرد و افزود:علاوه بر این ، خدمات فنی توسط کارشناسان ، تحقیقات اولیه ، مدیریت تاریخ کاشت ، تغذیه و مدیریت آبیاری و عوامل زیان رسان و پیگیری و برنامه ریزی برای برداشت و حمل آن نیز توسط جهادکشاورزی انجام شده است.

۶۸درصد تولید شکرکشور در خوزستان درافق ۱۴۱۰
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در افق ۱۴۱۰ حدود ۶۸ درصد شکر مورد نیاز کشور در خوزستان با استفاده از ۲ محصول چغندر قند و نیشکر تولید می‌شود.
قاسمی نژاد با اشاره به مصرف شکر کشور در افق ۱۴۱۰به ۲.۲ میلیون تن خواهد رسید ادامه داد:در این سال کشت چغندر قند در خوزستان به ۶۵هزار هکتار با تولید ۶ میلیون تن خواهد رسید و استحصال شکر نیز به ۷۵۰هزار تن بالغ خواهد شد که با احتساب تولید شکر از نیشکر ، مجموع تولید شکر خوزستان به ۱.۵میلیون تن خواهد رسید.
به گزارش ایرنا دور جدید کشت چغندرقند در خوزستان در سال زراعی ۱۳۹۳-۱۳۹۲ در سطح ۲ هزار و ۱۰ هکتار شروع شد و هر سال سطح زیرکشت رو به افزایش رفت.
استان خوزستان با تولید سالانه ۱۶.۵میلیون تن محصولات زراعی و باغی به ارزش بیش از ۲۰۰هزار میلیارد ریال ، از نظر کمیت و تنوع تولید مقام نخست کشوری محسوب می شود.
طبق اعلام سازمان جهادکشاورزی خوزستان در۲ ماه آینده حدود پنج میلیون تن محصول زراعی شامل گندم ، جو ، کلزا ، علوفه دامی ، چغندر قند و محصولات جالیزی در این استان برداشت خواهد شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.