لفته دورکوندی روز سهشنبه در نشست خبری در محل سازمان همیاری شهرداریهای خوزستان در اهواز بیان کرد: ترمیم سیلبندهای شوش و شعیبیه از مهر پارسال در دستور کار قرار گرفت و ترمیم سیلبندهای روستاهای اهواز نیز از اسفند سال ۹۸ به این سازمان ابلاغ شد که در چند ماه تمام شکستگیها ترمیم شد.
وی افزود: برای ترمیم و ساخت سیلبندهای این سه شهرستان مبلغ ۱۲۰ میلیارد ریال به اضافه ۲۵ درصد مبلغ پروژه مطابق قرارداد هزینه شد که تاکنون نیمی از مبلغ کل پروژه ترمیم سیلبندهای شوش و شوشتر پرداخت شده اما هنوز برای اجرای پروژه اهواز به دلیل اوراق بهادار بودن، مبلغی دریافت نشده است.
وی درخصوص پروژه جاده ساحلی شیبان نیز بیان کرد: اخبار منتشر شده دار فضای مجازی مبنی بر تعلل سازمان همیاری شهرداریهای خوزستان در تکمیل این پروژه صحت ندارد و این سازمان مطابق قرارداد به تعهدات خود عمل کرده است.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های خوزستان گفت: پس از برطرف شدن اشکال از حسابهای سازمان و گرفتن ضمانتنامه از اول فروردین سال ۹۸ با مستقر کردن ماشین آلات، اجرای این پروژه آغاز شد، درحالی که طبق برآورد سال ۹۸ مبلغ اجرای این ۲۰۰ میلیارد ریال بود اما ما براساس برآورد سال ۹۷ این پروژه را با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال به اضافه ۲۵ درصد مبلغ قرارداد انجام دادیم.
دورکوندی ادامه داد: از مبلغ کل این پروژه با کسر ۱۰ درصد ضمانت حسن انجام کار ۲۵ میلیارد ریال تاکنون به سازمان همیاری شهرداریهای خوزستان پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه سیل سال ۹۸ باعث توقف سه ماهه در شروع به کار پروژه جاده ساحلی شیبان شد، افزود: اگرچه این پروژه نسبت به پروژههای احداث جاده ساحلی در مسیر اهواز به ملاثانی دیرتر آغاز شد اما به لحاظ فیزیکی پیشرفت بیشتری داشت.
دورکوندی گفت: چندی بعد با مساله تغییر در نقشه طرح مقرر شد از این جاده به عنوان سیل بند نیز استفاده شود به همین دلیل ارتفاع و عرض جاده باید بیشتر از گذشته میشد. در همین راستا مشاور پروژه در نامهای خطاب به شهردار شیبان اجرای این پروژه به دلیل تغییر آیتمها را ممکن ندانست. اما سازمان همیاری شهرداریهای خوزستان به تمام تعهدات خود در این پروژه عمل کرد.
وی ادامه داد: یکی دیگر از انتقادات وارده به سازمان همیاری شهرداریهای خوزستان اجرای این پروژه به صورت ترک تشریفات است درحالی که مطابق ماده ۱۹ آیین نامه مالی شهرداریها، واگذاری پروژهها به سازمان همیاریها به صورت ترک تشریفات کاملا قانونی است ضمن آنکه در صورت وجود هر نوع انتقاد در این خصوص ، ایراد به سازمان همیاریها وارد نیست زیرا شهرداری به عنوان کارفرما، پیمانکار را تعیین میکند.
دورکوندی گفت: سازمان همیاری شهرداریهای استان خوزستان به دلیل فرآیندهای چند سال پیش به حاشیه رفته بود؛ میزان حقوق معوق کارکنان به هفت ماه رسیده و سازمان بدهکار ادارات مختلف ازجمله تامین اجتماعی بود اما با اقدامات انجام شده اکنون شرایط مالی این سازمان نسبت به گذشته مطلوب است.
وی درخصوص بودجه این سازمان بیان کرد: در سال ۹۷ بودجه سازمان انحراف داشت و تمام بودجه محقق نشد اما در سال ۹۸ با یک جهش ۱۰۰ میلیارد ریالی به ۱۸۵ میلیارد ریال رسید.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های خوزستان با اشاره به عملکرد مالی و درآمدهای سازمان افزود: در سال ۹۸ این سازمان ۱۹۴ میلیارد ریال درآمد و ۱۸۰ میلیارد ریال هزینه داشته که برای نخستین بار در ۱۰ سال گذشته تراز مالی آن مثبت بود.