به گزارش ایرنا فواد غزیعلی روز سه شنبه در نشست کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد اربعین خوزستان در پایانه مسافری شلمچه ،روان سازی ترافیک و رفع موانع در مسیر بازگشت زایران اربعین حسینی در این گذرگاه مرزی را از اهداف کمیته سوخت بیان کرد و گفت: محل و زمان تحویل پارکنیگ اتوبوس ها در گذرگاه مرزی شلمچه باید هرچه سریعتر تعیین شود تا شرکت های مسافربری بتوانند به موقع در این منطقه مستقر شوند و اطلاع رسانی لازم نیز در این رابطه صورت گیرد.

وی تامین سوخت خودروهای شخصی و نیز ناوگان حمل و نقل عمومی زائران اربعین حسینی را از نیازهای ضروری بیان کرد و گفت: سوخت ناوگان حمل و نقل مسافری و زائران اربعین حسینی همچنین سوخت مورد نیاز خودروهای انتظامی و پلیس راهور به موقع باید تامین شود که در این راستا شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اعلام آمادگی کرده و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

وی در خصوص استقرار اتوبوس از استان‌های معین در مرز شلمچه برای جا به جایی زایران نیز گفت: برای هر استان معین ظرفیت خودرویی مشخص شده تا جا به جایی زایران به صورت روان انجام شود ضمن اینکه استان خوزستان نیز برای استقرار اتوبوس در مرز شلمچه برنامه ریزی کرده است و  هر شرکت مسافربری حداقل بین پنج تا ۱۰ دستگاه اتوبوس به صورت ثابت به اداره کل راهداری خوزستان معرفی می کند تا طبق برنامه به زایران خدمت رسانی کنند.

مدیر پایانه راه آهن خرمشهر نیز در این نشست با بیان اینکه تمام امکانات زیرساختی برای جابه جایی زائران از طریق راه آهن  پیش بینی شده است گفت: طبق سالهای گذشته حرکت قطارها از تهران، قم و مشهد به خرمشهر و شلمچه و مسیر برگشت در ایام اربعین برنامه ریزی شده است.

غلامحسین فارسیان از آمادگی قطار محلی ریل باس خرمشهر - شلمچه خبر داد و گفت: قطار ریل باس خرمشهر - شلمچه با ظرفیت ۳۳۶ صندلی در ایام اربعین به زائران خدمات رسانی می‌کند.

وی تامین عابر بانک در ایستگاه راه آهن را ضروری خواند و گفت: در سال گذشته عابر بانک سیار برای خدمت رسانی به زائران وجود داشت امسال نیز انتظار داریم که عابر بانک سیار برای ایستگاه قطار خرمشهر تامین شود.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی خرمشهر در این نشست گفت: نیروی انتظامی به صورت شبانه روزی در سه عرصه انتظامی، امنیتی و ترافیکی در قالب گروه های مختلف در تامین امنیت و خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی در مرز شلمچه تلاش خواهد کرد.

سرهنگ روح اله بیگدلی تامین روشنایی و هموار نمودن  جاده برای تردد خودروها به خصوص آمبولانس را ضروری خواند و گفت: برای تردد

فوریت های پزشکی در مرز شلمچه باید مسیری جایگزین در پشت مواکب ساماندهی شود تا مسیر برای انتقال سریع بیماران و یا مصدومان هموار شود.

 در اربعین پارسال بیش از ۵۳۵ هزار زائر ایرانی و خارجی از مرز شلمچه تردد کردند که از این تعداد ۳۹۶ هزار و ۶۷۲ زائر ایرانی و ۱۳۸ هزار و ۴۷۰ نفر زائر خارجی بودند.

شلمچه در فاصله ۱۵ کیلومتری خرمشهر مهمترین گذرگاه مرزی استان خوزستان برای تردد زائران اربعین حسینی است.

 به گزارش ایرنا بر اساس تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران، ۲۷ مهرماه ۱۳۹۸ مطابق با بیستم صفر روز اربعین حسینی است.

حرکت تدریجی کاروان‌های اربعین حسینی به سمت ۲ گذرگاه بین المللی چذابه و شلمچه در استان خوزستان از هفتم مهرماه (اول صفر) شروع می‌شود.

۷۱۰۰/۶۰۶۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.