رضا قیصی پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد:احداث و توسعه این پست های برق که در ۱۴ شهرستان خوزستان انجام می شود زمینه را برای تسهیل سرمایه گذاری در این استان فراهم می کند.

وی با بیان اینکه هزینه احداث این پست ها توسط دستگاه های مربوطه و استانداری خوزستان تامین می شود گفت: با وجود تولید بیش از هشت هزار مگاوات برق در نیروگاه های خوزستان یکی از مشکلات موجود سرمایه گذاران کمبود پست های برق ۱۳۲ و ۴۰۰ کیلوولت در این استان  برای فعالیت های اقتصادی است .

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خوزستان با اشاره به اینکه راه اندازی این پست های برق از برنامه های مهم استانداری در فراهم کردن شرایط سرمایه گذاری در خوزستان است ادامه داد: این پست های برق از نوع برق آبی و حرارتی هستند.

وی بیان کرد: برای راه اندازی هریک از این پست ها  مصوبات جداگانه ای برای دستگاه هایی نظیر منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، سازمان آب و برق و شرکت نفت در خوزستان تصویب شده است.

وی گفت: مقرر شد هر چه سریعتر زمین مورد نیاز برای احداث این پست های برق توسط دستگاه های مربوطه تعیین و تامین شود.

افزایش پست های برق (GIS) در خوزستان

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خوزستان ادامه داد:  در صورت تامین سریع زمین و زیر ساخت مورد نیاز، پست های برق  (GIS) که نصب و راه اندازی آنها سریع بوده و فقط قطعات آن در محل به یکدیگر متصل می شود ، به ۱۲ پست در سطح خوزستان افزایش می یابد.

وی گفت: از ویژگی های این پست ها این است که نسبت به گردوغبار و قطعی برق مقاوم هستند.

پست های برق GIS را می توان یکی از نوآوری های کاربردی در عرصه توزیع برق دانست. این نوع پست های برق از لحاظ فضای اشغال شده تنها  ۱۰ درصد فضای پست های قدیمی را نیاز دارد.

این پست های برق کاملا سرپوشیده بوده و نسبت به بیرون و تغییرات جوی و حتی برخی از پدیده های جوی در امان هستند.

۷۱۵۸ / ۶۰۳۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.