به گزارش ایرنا حجت الاسلام محمد مهدی نبی زاده روز چهارشنبه در نخستین نشست خبری با رسانه های گروهی درسرسرای اداری تبلیغات اسلامی خوزستان با بیان اینکه باید فعالانه وارد فعالیت در عرصه فضای مجازی شویم افزود: با توجه به شرایط کنونی جامعه و توسعه امکانات اطلاع رسانی ، نیروهای فرهنگی ، مذهبی ، رسانه ای و مجموعه ای که در سازمان تبلیغات اسلامی فعالیت می کنند باید با تولید محتوای مناسب وارد این کارزار نرم شویم که دشمنان و معاندان روی آن سرمایه گذاری زیادی کرده اند.
وی خبرنگاران و اصحاب رسانه را به عنوان افسران جنگ نرم مورد خطاب قرار داد و افزود: در دنیای امروز رسانه حرف اول را می زند و چه بسیار تصمیم سازی های مهمی که در جهان و کشور ما رسانه ها روی آن تاثیر گذاشته اند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان به هجمه های فرهنگی دشمنان و جبهه استکبار علیه اعتقادات ، باورها و هنجارهای اجتماعی جامعه اسلامی اظهار داشت: برای مقابله با این هجمه نابرابر و سنگین باید از روش های "پارتیزانی" استفاده کرد چون فرصت چندانی برای کم اثر کردن این همجه های ناروا نداریم.
نرسیدن بودجه فرهنگی ۹۸
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان با انتقاد از عدم ابلاغ اعتبارات فرهنگی این اداره کل گفت: با گذشت بیش از چهار ماه هنوز هیچ اعتبار فرهنگی تخصیص نیافته و ابلاغ نشده است.
حجت الاسلام نبی زاده با اشاره به تعامل با دستگاه های اجرایی و فرهنگی استان به منظور پیشبرد برنامه های تبلیغی و فرهنگی استان اظهار داشت: با وجود نبود اعتبار ، کارهای فرهنگی و تبلیغی در استان متوقف نشده و در حد توان نیازهای مجموعه های فرهنگی و مذهبی را تامین کرده ایم.
وی تقویت اراده ملی و اسلامی در مبارزه تمدنی را وظیفه اصلی سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد و افزود : تبیین اسلامی ناب محمدی(ص) ، مهندسی زیست بوم فرهنگی استان ، تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در ۴۰ سال دوم و مردمی کردن تبلیغ اسلامی از ماموریت های مهم این اداره کل در فصل جدید تحولات مدیریتی است.
حجت الاسلام نبی زاده با اشاره به سرمایه گذاری فرهنگی دشمنان در خوزستان و ضرورت مقابله فرهنگی با آن اظهار داشت: خوزستان دروازه ورود تشیع به ایران است از این رو در حساس بودن آن برای کشور شکی نیست.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان در ادامه توجه جدی به زنان به عنوان کانون اصلی و قوام خانواده ، جوان گرایی و مسجد محوری را از اولویت های فرهنگی این سازمان بیان کرد و افزود: تبلیغ دین باید در کف جامعه اتفاق بیفتد و همه شئون زندگی را دربگیرد.
فعالیت پنج هزار و ۸۰۰ هیات مذهبی در خوزستان
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: این استان با داشتن پنج هزار و۸۰۰هیات مذهبی ظرفیت بسیار بالایی برای تبلیغ و اثر گذاری آموزه های دینی دارد و باید برای ظرفیت سازی این ثروت فرهنگی و دینی برنامه ریزی کرد و جوانان فرهیخته و خلاق را پای کار آورد.
وی گفت: هم اکنون چهار هزار مداح و شاعر آیینی در خوزستان داریم که این هم از ثروت های عظیم فرهنگی خوزستان است.
۶۰۶۵/۶۰۰۲