مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: فعالیت های بشردوستانه علاوه بر حمایت های مادی، دارای یک بار فرهنگی است که ارزش والایی را با خود به همراه دارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، علی خدادادی در حاشیه آئین تحویل محموله اهدایی برنامه جهانی غذا(WFP) سازمان ملل به مناطق سیل زده استان خوزستان اظهار کرد: حضور عوامل مختلف داخلی و خارجی و ارائه کمک های مادی، زمینهساز افزایش تحمل و تاب آوری را در مردم آسیب دیده ایجاد کرد.
وی افزود: این رفتار و این حمایت، زمینهساز و مروج فرهنگ بشردوستانه ایست که از سوی افراد و مجموعه های محلی، ملی و بینالمللی در حال اتفاق است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان ادامه داد: این نوع فعالیت های بشردوستانه علاوه بر حمایت های مادی، دارای یک بار فرهنگی است که ارزش والایی را با خود به همراه دارد و قدم هایی که در این راستا برداشته شده، با توجه به وجود شرایط سخت و خسارات سنگین به مردم، زمینه ساز افزایش تاب آوری را ایجاد کرده است.
خدادادی تصریح کرد: بی شک حضور عوامل مختلف داخلی و خارجی و ارائه کمک های مادی، زمینهساز افزایش تحمل و تاب آوری را در مردم آسیب دیده ایجاد کرد که این فعالیت های قابل تقدیر و ستایش است.
وی عنوان کرد: حضور برنامه جهانی غذا و تأمین بخشی از معیشت مردم آسیب دیده بسیار مهم قلمداد می شود، چرا که بسته های اهدایی این مجموعه در آستانه عید سعید فطر که در استان خوزستان از اهمیت بسزایی برخوردار است، توزیع می شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: با توجه به اهدای بسته های غذایی، تلاش ما این است که علاوه بر مواد غذایی، بسته های حاوی البسه و ست های بهداشتی را تأمین کرده و بین افراد سیل زده توزیع کنیم.
خدادادی ضمن اشاره به اینکه منازل بیش از 2 هزار و ۶۰۰ خانوار به نوسازی کامل، 11 هزار خانوار به بازسازی و تعمیر و 6 هزار خانوار وجود دارد که وسایل زندگی خود را در جریان سیل از دست داده اند، افزود: بیش از 30 هزار خانوار در جریان سیل فروردین خوزستان تأثیر پذیرفتند. این تأثیرپذیری به دو مقوله منازل مسکونی و زمین های کشاورزی برمی گردد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به ضرورت امیدزایی در بین خانوارهای آسیب دیده، در حال حاضر باید زمینه کشت تابستانه حدود 200 هکتار تا 15 خرداد فراهم شود که بخشی از تألمات روحی افراد سیل زده مرتفع شود.