به گزارش ایرنا همایون حائری روز یکشنبه در نشست کمیته کنترل و کاهش پیک بار تابستان در استانداری خوزستان ادامه داد: استان خوزستان در سال گذشته 500 مگاوات برق در پیک بار صرفه جویی داشت که امیدواریم این رقم در سال جاری نیز تکرار شود.
وی گفت: اگر در سطح تولید نیز این رقم تکرار شود در مجموع صرفه جویی برق در خوزستان با یکهزار و 500 مگاوات در پیک مصرف خواهد رسید.
وی با قدردانی از تعامل مسئولان استان خوزستان در بحث مدیریت مصرف برق اظهار داشت: عملکرد خوب خوزستان در تابستان سال گذشته نشان داد که می توان با تعامل با مسئولان استانی مصرف برق را در کشور مدیریت کرد.
حائری یادآور شد: سال گذشته در پیک بار 2هزار و 200 مگاوات در پیک بار صرفه جویی شد این درحالیست که نیروگاه های برقابی پنج هزار مگاوات کمتر برق تولید کرده بودند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان نیز در این نشست گفت: سال گذشته برای اولین بار رشد مصرف برق منفی بوده است و این نتیجه اقدامات انجام شده و هماهنگی های صورت گرفته در کاهش ساعت اداری بوده است.
محمود دشت بزرگ با بیان اینکه کاهش ساعت اداری در سال گذشته باعث شده تا 263 مگاوات در شبکه پیک سایی شود، بیان کرد: برای سال 98 نیز پیشنهاد می کنیم با توجه به افزایش دما و وارد شدن به محدوده بالای 6 هزار مگاواتی و رشد 15 درصدی مصرف در روز گذشته، از ابتدای خرداد ساعات اداری کاهش یابد.
وی تصریح کرد: نیاز مصرف تابستان پیش رو هشت هزار و 880 مگاوات برآورد شده که با کارهای مدیریت مصرفی و صرفه جویی 961 مگاواتی باید بتوانیم آن را در هفت هزار و 919 مگاوات همانند سال قبل نگه داریم.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان تاکید کرد: نیروگاه های برق آبی و حرارتی هر کدام با تولید چهار هزار و 500 مگاوات توان تولید 9 هزار مگاوات برق در استان را دارند اما باید توجه داشت که در شبکه برق استان با شبکه سراسری تبادل و دریافت صورت می گیرد و با توجه به بالا بودن عمر ترانس ها و بارگیری بالای سه ماهه از آنها ممکن است در شبکه خللی ایجاد شود و لازم است که کاهش ساعات اداری مد نظر قرار گیرد.
9887/6064
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.