مصطفی کنارکوهی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گروه های سیار دامپزشکی در مناطق سیل زده و در معرض سیلاب در حال خدمت رسانی به روستاییان هستند و در این ارتباط تاکنون گزارشی از بروز مشکلات حاد دامی دریافت نشده است.
وی گفت:همه اداره های تابع شبکه دامپزشکی خوزستان برای خدمت رسانی به مردم گرفتار در سیلاب در آماده باش هستند و در ایام تعطیلات به صورت شبانه روزی در مناطق خطرخیز استان حضور دارند.
کنارکوهی افزود: تمامی تجهیزات لازم در مجموعه دامپزشکی خوزستان برای مقابله با تهدیدهای احتمالی از پیش آماده شده ولی کمک های بیشتری از استان های معین به مناطق سیل زده و در معرض سیلاب خوزستان گسیل شده است.
وی با اشاره به خطرات ناشی از بروز سیلاب در مناطق سیل زده گفت:هشدارهای لازم از طریق ارسال پیامک، اطلاعیه،تماس تلفنی و شبکه های اجتماعی به همه بهره برداران مبنی بر تامین سوخت، آذوقه و ایمن کردن دام ها از طریق دامپزشکی و مدیریت بحران استانداری خوزستان داده شده است.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان ، آماده باش کامل اداره های دامپزشکی ، انجام واکسیناسیون (مایه کوبی)ضد بیماری های شاربن علامتی لمپی اسکین و انتروتوکسمی ، سمپاشی دام ها به شکل رایگان ، همکاری در جابجایی دام ها از مناطق پرخطر به مناطق امن، تشکیل گروه بررسی بیماری ها در دامداری و مرغداری ها، آمادگی اداره ها و تشکیل گروه های عملیاتی برای دفن بهداشتی تلفات احتمالی دام ناشی از سیل ، مهمترین اقدام های دامپزشکی خوزستان بوده است.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی خوزستان گفته است 332 هزار راس دام سبک و 81 هزار راس دام سنگین در 115 روستای استان در معرض خطر طغیان رودخانه ها و سیلاب هستند.
بر اساس آمار رسمی دامپزشکی خوزستان هم اکنون حدود 400هزار راس دام سنگین و2.5میلیون راس دام سبک به ارزش 120هزار میلیارد ریال در خوزستان وجود دارد.
6065/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.