رضا اردکانیان شامگاه دوشنبه در نشست هماهنگی مدیریت بحران استانداری خوزستان با حضور معاون اول رییس جمهوری اظهار داشت: هر سد مخزنی دارای دستور العمل های بهره برداری مختص به خود است طبق دستورالعمل بهره برداری سد کرخه در صورت رسیدن آب به تراز 226 متر شاهد خروج آب تا هفت برابر وضعیت خواهیم بود.
وی ادامه داد: باید تلاش کنیم تا تراز سد کرخه به این مقدار نرسد.
وی افزود: اگر با  ورودی فعلی که هفت هزار متر مکعب بر ثانیه است به تراز 226برسیم خروجی سد کرخه به هفت برابر میرسد.
وی تاکید کرد: باید تمام سعی خود را در پایین دست بکار ببریم که تراز به 226متر نرسد.


شرکتهای بزرگ امکانات خود را دراختیار مسوولان نمی گذارند
در بخشی دیگر از این نشست نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز درخصوص کمبود امکانات و تجهیزات در نقاط سیل زده گفت: کمبود تجهیزات در این نقاط محسوس است و شرکت های بزرگ همچون نفت، فولاد، توسعه نیشکر و حفاری امکانات خود را در اختیار مسئولان قرار نمی دهند.
آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری راه حل جبران کمبود امکانات از جمله بیل مکانیکی را اجاره آن از بازار دانست و افزود: اجازه چنین تجهیزاتی نیازمند تامین منابع مالی است که امیدواریم دولت با اختصاص مبلغی به صورت نقد ما را در این راستا یاری کند.
وی خواستار سرکشی بیشتر مسئولان به نقاط سیل زده شد و اظهار داشت: بنابر ابلاغ دستور دفتر مقام معظم رهبری مراتب الطاف و مراحم ایشان را به خادمان مردم درنقاط سیل زده می رسانم.

بارش باران که از هفته پیش در خوزستان آغاز شده بود در کنار افزایش سرازیر شدن سیلاب مناطق بالادست سدهای استان، موجب بروز سیل و طغیان رودخانه ها در مناطق وسیعی از این استان شد .
هشدار آماده باش سیل از سوم فروردین در همه رودخانه های خوزستان اعلام شد و استاندار خوزستان نیز از 11 فروردین در استان حالت فوق العاده اعلام کرده است.
بر همین اساس هم اکنون شرایط سدهای دز و کرخه بحرانی گزارش شده است. سازمان آب و برق خوزستان در روزهای اخیر با صدور اطلاعیه هایی نسبت به وقوع سیل در حوضه رودخانه های دز، کرخه و کارون هشدار داده و اعلام کرده سه شهر و 51 روستا در حوضه کرخه، 18روستا در حوضه دز و 18 روستا در حوضه کارون در معرض سیلاب هستند و دستگاه های اجرایی باید آمادگی تخلیه آنها را داشته باشند.
استاندار خوزستان یکشنبه شب گفت: از 71 روستای درمعرض خطر سیلاب در استان 27 روستای در معرض خطر جدی، تخلیه قرار گرفته است.
در پی افزایش خروجی سدهای دز، کرخه و گتوند علیا سیل بند بسیاری از روستاها در حال تخریب است.
پیش‌بینی‌های هواشناسی حکایت از بارش شدید باران در روزهای پیش رو دارد و وزارت نیرو اعلام کرد که به 25 استان کشور هشدار وقوع سیل داده و وزارت کشور نیز از اعلام آماده‌باش در پنج استان غربی خبر می دهد.
براساس اعلام وزارت کشور حدود 400 شهر و روستا در 15 استان کشور درگیر سیل هستند که استان های کرمانشاه، لرستان، خوزستان و چهارمحال و بختیاری از جمله مناطقی هستند که تعداد بیشتری از شهرها و روستاهای آنها درگیر سیل شده اند.
معاون اول رییس جمهوری روز دوشنبه برای بررسی وضعیت سیل و سیلاب و نیز بررسی وضعیت سدهای استان وارد خوزستان شد و پس از بازدید از سدهای دز و کرخه و دیدار با سیل زدگان منطقه شعیبیه شوشتر در نشست هماهنگی شورای مدیریت بحران این استان شرکت کرد.
وزیر نیرو به دستور رییس جمهوری از روز جمعه برای مدیریت سیلاب در نقاط مختلف خوزستان در استان مستقر شده است.
معاون اول رییس جمهوری روز دوشنبه برای بررسی وضعیت سیل و سیلاب در خوزستان و نیز بررسی وضعیت سدهای استان وارد خوزستان شد و پس از بازدید از سدهای دز و کرخه و دیدار با سیل زدگان منطقه شعیبیه شوشتر در نشست هماهنگی شورای مدیریت بحران این استان شرکت کرد.
9887/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.