شهرام مقام دوشنبه در گفت ‌و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همه زائران هنگام بازگشت از سفر اربعین با دستگاه های تب سنج لیزی تست می شوند و افرادیکه دچار تب بالا باشند، به مسیر دیگری هدایت شده و فرآیند درمان روی آنها انجام می شود.
وی افزود:پس از اطمینان از سلامت این زائران در خصوص نداشتن هرگونه عامل بیماری زا و همه گیر بخصوص وبا و یا آنفولانزا به داخل کشور راهنمایی می شوند.
مقام گفت:برای افرادی که دارای علائم بیماری باشند پرونده پزشکی تشکیل و در صورت نیاز برخی آزمایش های خونی از آنها گرفته می شود.
سخنگویی ستاد اربعین دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود:شماره تماس، کدملی و محل سکونت افرادی که دارای علائم بیماری هستند گرفته و به نزدیکترین مرکز سلامت سکونت آنها اعلام تا در صورت نیاز مراقبت های بهداشتی و درمانی در شهرستان تابعه آنها انجام شود.
بیمارستان صحرایی با ظرفیت 130 تخت بستری در گذرگاه مرزی شلمچه درحال خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی است.
این بیمارستان دارای بخش‌های اورژانس، داروخانه، بستری خانم‌ها و آقایان، اتاق عمل، آزمایشگاه و رادیولوژی است و بخش های همچنین واحد مامایی و اتاق ویژه شیردهی مادران نیز در آن تدارک دیده شده است.
40 دستگاه آمبولانس و چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس از نقطه صفر مرزی تا میدان مقاوت خرمشهر مستقر است.
پایانه مرزی شلمچه در 15کیلومتری غرب خرمشهر و 20 کیلومتری شهر بصره عراق قرار دارد و همه ساله در ایام اربعین پذیرای صدها هزار زائر ابا عبدالله الحسین (ع) است.
از ابتدای ماه صفر تاکنون یک میلیون و 800هزار زائر اربعین حسینی از مرزهای سه گانه مهران ، چذابه وشلمچه به عتبات عالیات عزیمت کرده اند که در مجموع 61درصد زائران از مرز مهران ، 23درصد از شلمچه ، 13درصد از چذابه و سه درصد از طریق هوایی رهسپار عراق شده اند.
3015/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.