دکتر مهدی بهاریه جمعه در حاشیه بازدید شماری از فعالان اقتصادی از پروژه تجاری مسکونی 176 واحدی اوج در بجنورد به خبرنگار ایرنا گفت: برای تبدیل 10 هزار تسهیلات قرض الحسنه به شغل های پایدار و رفع بیکاری در این استان باید تلاش کرد و سرمایه گذاری هدفمند انجام داد.
وی اظهار کرد: رسانه ها باید با ترویج نشاط و امید در جامعه و بالا بردن انگیزه فرهنگ کار را در اولویت کاری خود قرار دهند؛ هم اکنون باید زیرساخت های لازم را برای کسب و کار بویژه کارهای نو و خلاق را برای جوانان فراهم کنیم.
این مشاور کسب و کار و استاد دانشگاه های مشهد بر برگزاری همایش ها و کارگاه های آموزشی در خصوص ایجاد اشتغال، راه اندازی کسب و کارهای جدید و استفاده از تسهیلات تاکید کرد و گفت: اگر افراد در ایجاد کسب و کار خلاقیت نداشته باشند در حوزه کار موفق عمل نخواهند کرد؛ در ایجاد اشتغال باید هنر داشته باشیم.
وی بر آگاهی رسانی جامعه در زمینه های مختلف تاکید کرد و افزود: هم اکنون رسانه ها باید به وظیفه خود عمل کنند، اولین نقش آنان در راستای ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار گسترش فرهنگ خلاقیت است که این امر باید هنرمندانه توسط آنان مطرح و در بین جامعه نهادینه شود.
وی به راه کار هایی ساده در خصوص ایجاد خلاقیت نیز اشاره کرد و افزود: خلاق بودن سخت نیست باید به موضوعی خاص توجه و نگاه جدید کرد و با آن بازی کرد تا راه جدید و نو خلق شود، خلاقیت را باید در جامعه رشد داد.
وی بابیان اینکه رسانه ها می توانند جامعه ای را از یک مشکل یا چالش نجات دهند افزود: رسانه ها نقش آموزشی بر عهده دارند که باید افراد جامعه را با مسایل درگیر کنند.
وی همچین بر حمایت از سرمایه گذاران نیز تاکید کرد و گفت: رسانه ها از سرمایه گذاران موفق حمایت کنند تا افراد بیشتر تشویق بشوند در این زمینه گام بردارند.
پروژه تجاری مسکونی 176 واحدی اوج که شامل پنج بلوک تجاری، اداری و مسکونی و دارای موقعیت اجتماعی و اقتصادی مناسبی در شهر بجنورد است، تاکنون بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
در این مجموعه که سرمایه گذار بخش خصوصی است نگارخانه، کافی‌شاپ، کافه کتاب، دو سالن سینما، سالن کنفرانس و استودیو ضبط صدا ایجاد شده است.
به گزارش ایرنا خیز بلند دولت تدبیر و امید برای کاهش نرخ بیکاری به میزان 5 درصد تا سال 1400 در خراسان شمالی و اختصاص10 هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی، چشم انداز روشنی را برای بازار کار در این خطه ترسیم کرده است.
در راستای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال در گذشته چنین گام بلندی از سوی دولت ها برداشته نشده بود، هم اکنون کارشناسان در حوزه کسب و کار اعتقاد دارند که برای محقق شدن این مهم دستگاه های مسئول و مربوط در حوزه اشتغال برای جذب تسهیلات، ایجاد شغل پایدار و راه اندازی شغل های جدید باید تلاش مضاعف کنند تا تسهیلات به پول پاشی و ایجاد چالش تبدیل نشود.
نرخ بیکاری استان پارسال 11.8 درصد بود که این رقم تیرماه امسال به 9.9 درصد کاهش یافت؛ استاندار خراسان شمالی هم قول داده است این نرخ در سال 1400 به کمتر از 5 درصد برسد.
هم اکنون سهم اشتغال استان در بخش کشاورزی 39.6 درصد، صنعت 24.3 درصد و خدمات 36.1 درصد است.
سهم این استان در اشتغال حوزه کشاورزی بیش از میانگین کشوری است اما در بخش صنعت و خدمات پایین تر است؛ خراسان شمالی با دارا بودن 344 هزار هکتار عرصه کشاورزی، ظرفیت بسیار بالایی برای ایجاد اشتغال در این حوزه دارد که می توان با راه اندازی کارخانه ها و صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط در این بخش اشتغال پایدار زیادی ایجاد کرد.
این استان همچنین با دارا بودن بیش از 300 کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان ظرفیت های بسیاری برای توسعه صادرات و واردات نیز دارد که می توان با استفاده از این پتانسیل، درآمد خانوارهای استان را بالا برد.
3007/6042/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.