احمد دلیر روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: کارگاه صنایع غذایی در این شهرستان راه اندازی که در آن تمام صنایع تبدیلی وبسته بندی خشکبار، زعفران، میوه و سبزی و آجیل پزی تعریف شده است.
وی بدون اشاره به میزان اعتبار هزینه شده در این زمینه افزود: از منابع اعتباری سفر رهبری تجهیزات این کارگاه ها خریداری و مربی آن نیز جذب و آماده بهره برداری شد.
وی یادآورشد: خط بسته بندی کامل حبوبات، غلات ، آجیل، خشکبار، ادویه جات، زعفران، خطوط فرآوری میوه و سبزی را نیزایجاد کرده ایم.
وی با اشار ه به راه اندازی خط جداگانه خشک کن میوه و سبزیجات بیان داشت: تمام خطوطی که تجهیزاتش تامین شده خط خانگی آن نیز تجهیز و راه اندازی شده است.
دلیر به گرایش کشاورزان شهرستان به راه اندازی باغ های گل محمدی وپیشتاز بودن شهرستان در این بخش هم اشاره کردو افزود: ، کارگاه اسانس گیری و گلاب گیری و خط خانگی آن راه اندازی و تجهیزات مربوط به پرورش قارچ، و گیاهان آپارتمای نیزبه روز رسانی شده است.
دلیر گفت: هر علاقمندی می تواند با حضور در دوره های آموزشی به تناسب کارگاه های ایجاد شده و گرفتن کد بهداشتی در حوزه مشاغل خانگی فعالیت هدفمندی برای خود ایجاد کند.
وی افزود: به رغم وجود دغدغه بی استفاده ماندن این کارگاه ها با توجه به نو بودن حرکت، اما از زمان راه اندازی آن 3 حامی مالی هم اعلام آمادگی داشته اند که از برگزاری این دوره ها با توجه به تولیداتشان حمایت کنند .
تنها مرکز فنی وحرفه ای شهرستان در حال حاضر 10 حرفه فعال در قالب 4 کارگاه دارد و علاوه بر آن، ظرفیت اجرای دوره های آموزشی آن تا 20 حرفه بصورت همزمان وجود دارد.
شهرستان فاروج با 1950 هکتار سطح زیر کشت زعفران و 25 هکتار باغات گل محمدی پیشگام در تولید این محصولات در خراسان شمالی است اما نبود صنایع تبدیلی زمینه ساز خام فروشی و از دست رفتن ارزش افزوده آن می شود.
7187/ 6042 خبرنگار: مرضیه مهربان** انتشار: سیدحسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.