حسن نعمتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با ذکر اینکه این صندوق ها با شکلی متناسب با امکان تجاری، آموزشی، درمانی طراحی و نصب ‌شده است اظهارکرد: تا پایان سال جاری 50 صندوق صدقات جدید دیگر نیز نصب خواهد شد.
وی ادامه داد: متناسب نبودن شکل صندوق‌های صدقه با ذائقه مخاطب و همچنین ناموزون بودن شکل آن در چیدمان فروشگاه‌ها و مراکز درمانی، آموزشی، تجاری مقبولیت آن را کاهش داده بود که با اجرای این طرح بخشی قابل‌توجهی از این مشکل کاسته شد.
نعمتی در ادامه به ایمن‌سازی صندوق‌های نصب‌شده در معابر خراسان شمالی اشاره کرد و افزود: از مجموع هزار و 820 صندوق نصب‌شده در معابر،300 صندوق نیاز به رنگ و تعمیر مجدد داشت که 100 مورد آن به‌ صورت کامل بازسازی شد.
وی اظهارکرد: با توجه به استقرار و جانمایی نامناسب و غیر اثربخش بودن برخی از صندوق‌های صدقه بزرگ، طی امسال 700 صندوق جمع‌آوری شد.
وی با بیان اینکه کمیته امداد استان برای حل مشکلات پیش روی صدقات و همچنین افزایش اعتماد عمومی، ساماندهی صندوق‌های صدقه را در 12 گام اساسی اجرا می‌کند، بیان کرد: جلوگیری از سوء‌استفاده‌های احتمالی و افزایش امنیت وجوه در صندوق‌ها در مقابل سرقت ازجمله اهداف اجرای این طرح است.
نعمتی از دیگر اهداف این طرح به کاهش هزینه‌های نگهداری، افزایش مشارکت‌های مردمی، ایجاد جذابیت در شکل ظاهری صندوق‌های صدقه‌ها اشاره کرد.
اکنون 33 هزار خانواده محروم با جمعیت 53 هزار نفر زیر پوشش کمیته امداد خراسان شمالی هستند که بیش از 47 درصد از این خانوار ها یعنی حدود 16 هزار نفر در مناطق محروم ساکن هستند.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.