این دانشجویان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کردند: اکنون در دانشگاه کوثر بجنورد با کمبود فضا و امکانات مواجه هستیم و فضای کلاس به اندازه کافی وجود ندارد، هر روز کلاس درس در فضایی تشکیل می شود که این امر موجب سردرگمی شده است.
آنان با بیان اینکه برگزاری کلاس درس دانشگاه در فضای مدرسه در شان دانشجویان نیست، افزودند: متاسفانه این مرکز علمی تک جنستی از کمبود فضای آموزشی رنج می برد.
یکی از دانشجویان این دانشگاه از کمبود فضای آموزشی در این مرکز آموزش عالی انتقاد کرد و گفت: این امر باعث شده است که دانشجویان علاوه بر کمبود فضای کلاس درس از فضای ورزشی، آزمایشگاه ها، کتابخانه، خوابگاهی استاندارد و مناسب نیز بی بهره شوند زیرا که این خدمات بسیار محدود به آنان ارائه می شود.
وی که خود را فائزه رحمتی معرفی کرد، افزود: نامناسب بودن فضای دانشگاهی باعث بی انگیزه شدن دانشجویان خواهد شد، از مسئولان می خواهیم به کمک دانشگاه بیایند.
یکی دیگر نیز از دانشجویان گفت: متاسفانه تمامی امکانات لازم این دانشگاه برای دانشجویان حداقل است، دانشگاه نباید تنها متکی به یک فضا برای کلاس درس باشد بلکه نیازمند فضاهای آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه، وزرشی، سلف و سلف و سرویس و فضای سبز است.
وی که خواست نامش فاش نشود افزود: هم اکنون دانشجویان دانشگاه کوثر از کم ترین امکانات برخورار هستند.
وی با بیان اینکه کلاس های درس این دانشگاه در سه ساختمان برگزار می شود افزود: یک ساختمان بسیار قدیمی تربیت معلم سابق، یک ساختمان مسکونی اجاره ای و دبیرستان 15 خرداد هم اکنون فضای آموزشی این دانشگاه را تشکیل می دهند که دانشجویان در این خصوص انتقاد دارند.
رییس دانشگاه کوثر بجنورد ضمن تایید گفته های دانشجویان گفت: هم اکنون این مرکز کمبود فضا آموزشی دارد که برای رفع این مشکل مجبور شده ایم هم اکنون برخی از کلاس ها را در فضای دبیرستان تامین کنیم.
محمدعلی رباط جزی اظهار کرد: کمبود فضا هم اکنون موقتی است، به علت بحث زلزله مجبور شده ایم فضای دبیرستان 15 خرداد را در اختیار بگیریم و تلاش خواهیم کرد با تکمیل ساختمان دانشگاه تمامی کلاس ها را در یک فضای نوساز تجمیع کنیم.
وی افزود: تنها مرکز تک جنسیتی آموزش عالی شرق کشور در بجنورد واقع است که هم اکنون برای تکمیل ساختمان این مرکز نیاز به 50 میلیارد ریال اعتبار است.
رباط جزی اظهار کرد: پروژه آموزشی 19 مهر در سایت اداری ارکان در سال 93 شروع شد و با هزینه کرد 35 میلیارد ریال اعتبار تاکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
رباط جزی مساحت این مرکز آموزش عالی را هشت هزار متر مربع عنوان کرد و گفت: زیر بنای فضای آموزشی 400 متر مربع است، روند ساخت و ساز این فضا ادامه دارد اما با کمبود اعتبار مواجه هستیم.
وی اظهار کرد: اعتبار اولیه ساخت این دانشگاه نیز از محل سفر رهبری به این استان اختصاص یافته بود.
رباط جزی گفت: هم اکنون دانشگاه کوثر دو ساختمان آموزشی دارد که ساختمان شماره یک در محل تربیت معلم سابق، ساختمان شماره دو نیز در فضای استیجاری در نزدیکی شماره یک است و برای جبران کمبود فضای آموزشی از فضای دبیرستان 15 خرداد نیز استفاده می کنیم، 12 کلاس درس این دبیرستان در نوبت بعد از ظهر در اختیار دانشگاه است.
رباط جزی گفت: در سطح کشور هشت دانشگاه تک جنسیتی ویژه دختران وجود دارد که قدیمی ترین و مهم ترین دانشگاه الزهرا است که دانشگاه کوثر بجنورد در کشور رتبه دوم را دارد و به عنوان قطب علمی در شرق کشور فعالیت دارد.
وی بر اهمیت دانشگاه تک جنیستی تاکید کرد و گفت: توسعه دانشگاه های ویژه بانوان در سطح جهان نیز مطرح است و این امر در دستور کار کشور های اسلامی نیز قرار دارد.
وی افزود: در کشور ژاپن 170 دانشگاه ویژه دختران، آمریکا 62 مرکز و انگلیس 24 مرکز ویژه دختران وجود دارد.
وی افزود: دانشگاه کوثر بجنورد به عنوان قطب علمی در شرق کشور عمل می کند نیاز است که علاوه بر نگاه علمی در اسناد بالادستی سند اسلامی این مرکز را توسعه دهیم.
وی با بیان اینکه حق انتخاب را باید به خانواده ها بدهیم افزود: برخی از خانواده ها به خصوص برخی از قومیت ها تمایل دارند که دخترشان در دانشگاه تک جنسیتی تحصیل کند.
وی افزود: هم اکنون حتی باید برای جذب دانشجو از کشور های مجاور به خصوص حوزه خلیج فارس و آسیای میانه تلاش کنیم تا ایران دانشجویان از خارج کشور به خصوص از کشو های اسلامی جذب کند که این ظرفیت و پتانسیل نیز وجود دارد.
دانشگاه کوثر ویژه خواهران در سال 91 تاسیس، با هفت رشته تحصیلی با 250 دانشجو ر سال 93 آغاز به کار شد و هم اکنون از نظر تعداد دانشجو تک جنسیتی در بین دانشگاه های کشور از لحاظ تعداد دانشجو رتبه دوم را دارد.
هم اکنون دو هزار و 400 دانشجو در 19 رشته تحصیلی در سه دانشکده علوم انسانی، علوم پایه و علوم فنی و مهندسی این دانشگاه تحصیل می کنند.
43 نفر اعضای هیات علمی به صورت تمام وقت در این دانشگاه به کار گیری شده اند و 16 نفر نیز به زودی جذب خواهند شد.
در استان خراسان شمالی بیش از 40 هزار دانشجو در دانشگاه های دولتی، پیام نور، آزاد و سایر تحصیل می کنند.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.