به گزارش ایرنا، محمدرضا صالحی در حاشیه نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این نشست در استان یا تهران برگزار و در آن به این موضوع پرداخته خواهد شد.
صالحی با اشاره به وجود بیش از 100 هزار واحد مسکونی در روستاهای استان خاطرنشان کرد: تمام منازل روستاییان خراسان شمالی در برابر حوادث غیرمترقبه زیر پوشش خدمات بیمه است و از این رو نگرانی برای جبران خسارت ها وجود ندارد.

*روندبازسازی مناطق زلزله زده طبق برنامه است
استاندار خراسان شمالی در باره روند بازسازی مناطق زلزله زده در این استان گفت: روند بازسازی در روستاهای استان خوب بوده و تاکنون مطابق برنامه پیش رفته است.
صالحی اظهار کرد: اعتبارات تسهیلاتی مورد نیاز توسط بانک مرکزی ابلاغ شده و بانک های عامل نیز این اعتبارات را به شعب خود ابلاغ کره اند.
استاندار خراسان شمالی تاکید کرد: هم اکنون روند بازسازی مناطق خسارت دیده از زلزله 23 اردیبهشت ماه، معطل این اعتبارات نمانده و کارها در روستاها به خاطر این اعتبارات متوقف نشده است.

* بیش از 200 واحد مسکونی بازسازی شده است
صالحی خاطرنشان کرد: تاکنون بازسازی بیش از 200 واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله در مناطق روستایی استان به اتمام رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: اما روند بازسازی در مناطق آسیب دیده از زلزله در نقاط شهری بویژه در گلستان شهر مناسب نیست و از این روند رضایت نداریم.
استاندار خراسان شمالی در باره حل مشکل زیست محیطی پروژه راهسازی محور بجنورد- جنگل گلستان اظهار کرد: حل این مشکل با تعامل با استان گلستان در دست پیگیری است و قول هایی برای حل مشکل زیست محیطی و اجرای کارها داده شده است و امید می رود به نتیجه برسد.
وی در باره ورود دستگاه قضا و مهلت یک ماهه برای حل مشکل زیست محیطی مزبور گفت: استانداری از ارتباطاتی که دادگستری فشار بر محیط زیست استان گلستان وارد کند، حمایت نمی کند.
وی اظهار کرد: دادگستری کاملا مستقل عمل می کند ما نیز پیگیری های خود را داریم تا کارها انجام شود.
به گزارش ایرنا، در زلزله 23 اردیبهشت ماه امسال، 14 هزار و 509 واحد مسکونی در 77 روستا و 2 شهر از توابع شهرستان های بجنورد و مانه و سملقان خسارت دیدند.
در این زلزله 2 هزار و 429 واحد در روستاها به علت شدت زلزله باید تخریب و نوسازی شوند و در شهرها نیز 2 هزار و 500 واحد باید تخریب شوند.
در روستاهای استان 2 هزار و 80 واحد مسکونی و در شهرها هفت هزار و 500 واحد مسکونی نیاز به تعمیر پیدا کرده است.
برای بازسازی هر واحد خسارت دیده از زلزله در روستاها 200 میلیون ریال تسهیلات و در شهرها 300 میلیون ریال تسهیلات پرداخت می شود، علاوه بر آن در روستاها 50 میلیون ریال کمک بلاعوض و در شهرها 60 میلیون ریال تسهیلات بلاعوض برای کمک به بازسازی مسکن های خسارت دیده استان زلزله داده می شود.
شرکت های بیمه ای نیز برای بازسازی واحدهای مسکونی روستایی تا سقف 150 میلیون ریال غرامت پرداخت می کنند.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.