به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت در جلسه روز چهارشنبه خود به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهور، همچنین در اجرای سیاست قیمت تضمینی برای محصولات ذرت، جو و برنج، افزایش شفافیت معاملات، کاهش بار مالی دولت و افزایش رضایتمندی کشاورزان و خریداران این محصولات، با عرضه محصولات ذرت و جو در کل کشور و برنج (صرفاً در استان های مازندران و گیلان) در بورس کالای ایران موافقت شد.
بر این اساس، سازمان برنامه و بودجه کشور موظف شد مابه‌التفاوت قیمت تابلوی بورس با قیمت تضمینی محصولات فوق‌الذکر را بعلاوه کارمزد معامله در بورس، به تفکیک از محل اعتبارات مصوب قانون بودجه سال 1396 کل کشور تأمین و پرداخت نماید.
هیات وزیران همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان بورس ایران را مکلف کرد نسبت به بسترسازی و تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز ورود محصولات کشاورزی به بورس کالا با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی اقدام نماید.
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز مکلف شد از طریق بانک‌های عامل معادل 7 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی در اختیار شرکت سهامی پشتیبانی امور دام کشور قرار دهد و شرکت مذکور هم مجاز شد با تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به پرداخت مابه‌التفاوت قیمت تضمینی با قیمت معامله شده در بورس کالا اقدام نماید.
هیات وزیران در ادامه این نشست خود با هدف بهبود رفاه و ارتقای معیشت مرزنشینان و محرومیت زدایی از مناطق مرزی و نگه داشت جمعیت در آن مناطق از طریق رونق‌بخشی به فعالیت بازارچه های مرزی، با پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر ایجاد تعدادی از بازارچه های مشترک مرزی، حذف بازارچه های غیرفعال از فهرست بازارچه های مشترک مرزی و ادغام بازارچه های همجوار با گمرکات اجرایی موافقت کرد.
هیئت دولت در جلسه روز چهارشنبه خود با ایجاد تعدادی بازارچه های مشترک مرزی، حذف بازارچه های غیرفعال از فهرست بازارچه های مشترک مرزی و ادغام بازارچه های همجوار با گمرکات اجرایی موافقت کرد.
به موجب این مصوبه، بازارچه مرزی تیله کوه واقع در استان کرمانشاه و نیز بازارچه های چیلات و شهابی واقع در استان ایلام دارای مرز مشترک با کشور عراق، ایجاد می شوند.
در پایان هیات وزیران، نقشه محدوده مناطق آزاد تجاری - صنعتی اینچه برون، مهران، اردبیل، سیستان، بانه – مریوان، جاسک، بوشهر و قصر شیرین را تعیین کرد.
به گزارش ایرنا در آخرین گزارش های دستگاه های مسوول در خراسان شمالی اعلام شده بود که در زلزله 23 اردیبهشت ماه امسال، 14 هزار و 509 واحد مسکونی در 77 روستا و 2 شهر استان خسارت دیدند.
در این حادثه 2 هزار و 429 واحد در روستاها به علت شدت زلزله باید تخریب و نوسازی شوند و در شهرها نیز 2 هزار و 500 واحد باید تخریب شوند.
در روستاهای استان 2 هزار و 80 واحد مسکونی و در شهرها هفت هزار و 500 واحد مسکونی نیاز به تعمیر پیدا کرده است.
برای بازسازی هر واحد خسارت دیده از زلزله در روستاها 200 میلیون ریال تسهیلات با نرخ 4 درصد و در شهرها 300 میلیون ریال تسهیلات با نرخ 5درصد اعطا می شود علاوه بر آن در روستاها 50 میلیون ریال کمک بلاعوض و در شهرها 60 میلیون ریال تسهیلات بلاعوض برای کمک به بازسازی مسکن های خسارت دیده استان زلزله تزریق می شود، اما هنوز اعتباری در این باره مصوب نشده است.
شرکت های بیمه ای نیز برای بازسازی واحدهای مسکونی روستایی تا سقف 150 میلیون ریال غرامت پرداخت می کنند.
بر اساس قول های داده شده، زلزله زدگان خراسان شمالی پیش از فصل سرما در منازل بهسازی و نوسازی شده اسکان پیدا می کنند.

*** سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی خراسان شمالی به نشانی http://www.irna.ir/nkhorasan و کانال تلگرامی این خبرگزاری به نشانی https://t.me/irnabojnurd در دسترس افراد برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای استان است.
نشانی صفحه اختصاصی ایرنای خراسان شمالی در اینستاگرام هم https://www.instagram.com/irnabojnurd است.
همچنین مردم می توانند دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را به نشانی https://t.me/irnaBOJ تگرام کنند.
7184/1744
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.