خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: شیوع کرونا در خراسان شمالی موجب شد برای جلوگیری از احتمال سرایت این ویروس فعالیت باشگاههای ورزشی متوقف شود، همین مساله موجب بروز مشکلاتی برای باشگاههای ورزشی و به خصوص مربیان رشته‌های مختلف شده است در همین خصوص با معاون امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی به نشستیم.

طبق قانون از باشگاه‌های دولتی حمایت می‌کنیم

محمد بروحی در گفتگو با مهر اظهار داشت: نسبت به معضلات پیش آمده برای مربیان باشگاه‌ها اشراف کامل داریم، اما این تصمیمی بود که متولیان امر جهت کاهش شیوع کرونا اتخاذ کرده بودند.

معاون امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی افزود: هر چند تمایل داریم تا در این شرایط بحرانی به کمک تمامی مربیان زحمت‌کش برویم، اما بر طبق قانون تنها از مربیانی که اماکن ورزشی دولتی را اجاره نموده‌اند، اجازه حمایت داریم.

هر چند تمایل داریم تا در این شرایط بحرانی به کمک تمامی مربیان زحمت‌کش برویم، اما بر طبق قانون تنها از مربیانی که اماکن ورزشی دولتی را اجاره نموده‌اند، اجازه حمایت داریم

بروحی حمایت از مربیان فعال در اماکن ورزشی دولتی را تنفس دو ماهه در پرداخت اجاره بها سالن‌های ورزشی عنوان کرد.

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی خراسان شمالی در گفتگو با مهر ضمن اشاره به معضلات باشگاه‌هایی که به جبر شیوع کرونا تعطیل شده‌اند، پیشنهاد الگو برداری از مدیران ورزشی استان‌های دیگر را مطرح کرد.

مجید جودت بیان کرد: اخیراً مدیران ورزش یکی از استان‌ها پیشنهاد جبران هزینه تعطیلی اماکن ورزشی از جیب ورزش و جوانان را مطرح کرده بودند.

نباید مربیان باشگاه‌های خصوصی فراموش شوند

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان گفت: نباید در روزهای سخت کنونی مربیان دلسوز و زحمت‌کش فعال در بخش خصوصی را فراموش کنیم.

جودت از دولت و به خصوص وزارت ورزش درخواست کرد، با درک صحیح از شرایط مربیانی که تنها منبع درآمد آن‌ها حق‌الزحمه فعالیت در سالن‌های ورزشی است، فکری به حال آن‌ها کنند.

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان در انتها پیشنهاد کمک از طریق هیأت‌های ورزشی به مربیان دارای شرایط قانونی را مطرح کرد.

آسیب اقتصادی به جامعه ورزشی

در همین رابطه سعید احمدی یکی از مربیان قدیمی ژیمناستیک بجنورد در گفتگو با مهر عنوان کرد: تعطیلی باشگاه‌ها فقط از بابت خسارت مالی اجاره بهای سالن نیست، بلکه از لحاظ روحی و اختلال در فرآیند ورزشی آینده‌سازی نونهالان نیز این مسئله حائز اهمیت است.

احمدی با گلایه از شرایط کاری مربیان ورزشی در کشور گفت: مسئولین به مربیگری به‌عنوان یک شغل توجه نمی‌کنند و این بزرگ‌ترین آسیب برای جامعه ورزشکاران و مربیان فعال در این حوزه است.

وی راهکار پیشنهادی خود برای کم شدن خسارت را تعریف فعالیت مربیان ورزشی ذیل یک صنف خاص عنوان کرد و ادامه داد: اختصاص وام‌های کم‌بهره برای فعالینی که نبض سلامت جامعه را در دست دارند خواسته زیادی نیست.

احمدی در انتها بیان کرد: جامعه هدف رشته‌هایی مانند ژیمناست کودکان و آینده‌سازان این سرزمین هستند و آیا مکانی مناسب‌تر از باشگاه‌های ورزشی برای آن‌ها وجود دارد؟

امید می‌رود مسئولین امر در شرایط این‌چنینی که جامعه ورزشی متحمل خسارت‌های زیادی بابت وقفه در فعالیت‌های آن‌ها شده، تدبیری بیاندیشند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1377371
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.