به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری، محمد علی شجاعی استاندار خراسان شمالی در کارگروه ویژه کنترل و مراقبت ویروس کرونا اظهار داشت: مدیران دستگاههای اجرایی منتظر بخش نامههای وزارت خانهها نباشند و تمام مصوبات این ستاد باید قابلیت اجرا شدن داشته باشند.
وی افزود: بحث قرنطینه کردن به عهده دانشگاه علوم پزشکی استان خواهد بود و در صورت تشخیص باید اقدامات لازم انجام شود. همچنین دانشگاه علوم پزشکی استان لیستی از اقلام، تجهیزات را برای اتاق بازرگانی و صمت استان آماده کندٰ، تا ورود جدی بر بحث واردات آن داشته باشیم.
شجاعی تصریح کرد: موضوع آموزش توسط گروههای جهادی سپاه، بسیج، هلال احمر و سازمانهای مردم نهاد تقسیم شود تا موازی کاری صورت نگیرد.
وی تاکید کرد: در حوزه بهداشت نظارت بسیار جدی بر عرضه مواد غذایی و لبنی انجام شود.
شجاعی گفت: از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به تمامی اصناف اعلام شود تا جای ممکن از رد و بدل کردن اسکناسها جلوگیری شود.
وی بیان کرد: باید وضعیت شیوع بیماری کرونا را جدی گرفت و مدیریت سریع و صریح داشت. نمیتوان با ارائه یک مصوبه و در شرایط عادی امور را پیش برد، لذا جهت مقابله با بیماری کرونا در استان، تصمیمگیری بر عهده خود مدیران و فرمانداران خواهد بود تا در صورت تشخیص، سریع تصمیمگیری و اجرایی شود.
شجاعی افزود: در بحث مدیریت باید هرگونه تجمع ممنوع شود، در غیر این صورت خطر شیوع بیماری کرونا چند صد برابر میشود.
ولیالله حیاتی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار نیز در کارگروه ویژه کنترل و مراقبت کرونا ویروس گفت: کمیتههای مختلفی در دو روز اخیر برای مقابله با ویروس کرونا شکل گرفته است.
حیاتی اظهار داشت: کمیته اطلاعرسانی با مسئولیت صدا و سیما، کمیته پیشگیری و درمان با مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی استان، کمیته پشتیبانی و صنوف با مسئولیت اداره صمت، کمیته گردشگری با مسئولیت اداره میراث فرهنگی و گردشگری از اهم این کمیتهها است.
وی افزود: شجاعی استاندار خراسان شمالی در نامهای خطاب به وزرای بهداشت و کشور امکانات مورد نیاز استان برای مقابله با کرونا ویروس و چالشهای موجود را تشریح و همچنین پیشنهاداتی برای مقابله با این بیماری ارائه کردهاند.
احمد هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مسئول کمیته پیشگیری و درمان مقابله با کرونا ویروس نیز گفت :۲۰ هزار بروشور، ۱۲ هزار پوستر برای مقابله با کرونا ویروس چاپ شده و ۱۵ هزار رابط بهداشت نیز در این خصوص آموزش دیدهاند و چادرهای سلامت در سطح شهرستانها برپا شده است.
وی افزود: کلیه ادارات و سازمانها بسته آموزشی مقابله با کرونا ویروس را در قالب لوح فشرده دریافت نموده تا آنها آن را در اختیار پرسنل خود قرار دهند.