علی اصغر هدایتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: منابع ارزی این استان در پایان سال گذشته ۹۷ میلیارد ریال بود که این رقم در پایان پاییز امسال با افزایشی ۹۹ درصدی، به ۱۹۴ میلیارد ریال رسید که اصلا عدد قابل توجهی نیست.

وی با بیان اینکه این میزان منابع اندک است و برای استان خراسان شمالی قابل قبول نیست، خاطرنشان کرد: بیشتر منابع ارزی کنونی استان مربوط به اشخاص حقیقی است.

هدایتی خاطرنشان کرد: این در حالی است که استان ما منابع ارزی قابل توجهی از محل فروش کالا و خدمات کارخانجات مختلف از قبیل پتروشیمی، سیمان و فولاد کسب می کند اما ضعف بنیه ارزی استان نشان می دهد که منابع این واحدها از استان خارج می شود.

وی افزود: بررسی ها بیانگر آن است که منابع ارزی این واحدهای بزرگ صنعتی و کارخانجات تولیدی حتی در بانک های خصوصی استان نیز ذخیره نمی شود.

رییس کمیسیون هماهنگی بانک های دولتی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در این راستا مکاتباتی با استاندار خراسان شمالی مبنی بر مکلف شدن صنایع برای انتقال منابع ریالی و ارزی خود به استان صورت گرفته تا بانک های استان بتوانند با قدرت بیشتری در خدمت تولید و توسعه استان باشند که البته هنوز به نتیجه لازم نرسیده است.

کمیسیون هماهنگی بانک های دولتی خراسان شمالی از ۱۳ بانک دولتی و خصولتی تشکیل شده که دارای ۱۴۹ شعبه با ۲۱ باجه و یک هزار و ۴۵۴ نیرو شامل ۱۹۰ زن و یک هزار و ۲۶۴ مرد است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.