به گزارش ایرنا داود ضامنی، پنجشنبه شب در آیین ‏اختتامیه نهمین جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور روزی حلال، با تاکید بر لزوم توجه به نقش هنر در توسعه اقتصادی، اظهار داشت: در موضوع شهر خلاق، اقتصاد بر پایه صنایع خلاق و یا اقتصاد ‏فرهنگی تعریف می شود.
وی با بیان اینکه نظریه شهر خلاق در دهه گذشته در برنامه‌ریزی شهری مورد توجه قرار ‏گرفته و اهمیت ویژه‌ای یافت، گفت: یک شهر خلاق می تواند به ‏شکلی متنوع استعدادهای خلاق را به دور خود جمع کند و امروز، شهری موفق است که بتواند سرمایه‌های انسانی را جذب و آن را حفظ کند.‏
ضامنی افزود: بجنورد در هنر کاریکاتور توانمندی های خوبی دارد و با استفاده از این هنر می توان برای توسعه اقتصاد این شهر گام برداشت و به عنوان شهری خلاق متکی به ‏صنایع فرهنگی معرفی کرد.
وی با اشاره به اینکه نخستین بار، میبد و رشت به شهرهای خلاق پیوسته اند، افزود: اگر بجنورد به شهرهای خلاق ملحق شود، با استفاده از هنر کاریکاتور، زمینه برای حضور کارتونیست های حرفه ای فراهم می شود و با خلق ‏آثار این هنرمندان و در قالب تولید محصولات می توان برای توسعه اقتصاد گام برداشت.
معاون فرهنگی هنری اداره کل ‏امور استان‌ها و مجلس حوزه هنری تصریح کرد: تبدیل بجنورد به شهر خلاق و پیوستن به شهرهای خلاق دنیا ‏باعث می‌شود اقتصاد این شهر در چند سال آینده رشد یابد.
استان خراسان شمالی از قطب های کارتون و کاریکاتور در کشور شناخته می شود و اکنون بیش از 40 هنرمند فعال در این حوزه دارد.
نهمین جشنواره سراسری کارتون و کاریکاتور روزی حلال حوزه هنری خراسان شمالی پنجشنبه شب در بجنورد با معرفی نفرات و آثار برتر به کار خود پایان داد.
70 هنرمند از 27 استان کشور 542 اثر خود را به دبیرخانه این جشنواره فرستاده بودند.
7185/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.