محمدعلی فرهمند راد عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با این روش میزان آبیاری در مزرعه نسبت به کشت مستقیم به میزان سه هزار و 500 مترمکعب در هکتارکاهش می یابد و بخشی از طول دوره رشد محصول در خزانه و در مساحت بسیار محدودتری نسبت به کشت مستقیم بذر در مزرعه سپری می شود.
وی ادامه داد: همچنین این اقدام باعث صرفه جویی در مصرف نهاده ها و عملیات تنک مزرعه بطور 100 درصد و کاهش هزینه وجین علفهای هرز به میزان 50 درصد کاهش می شود.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: در چارچوب کشت نشائی چغندر در سطح 25 هکتار زمینهای کشاورزی بخشهای مرکزی، زبرخان و میانجلگه بخشی از هزینه های کاشت، کود شیمیایی، بذر و کارگری به کشاورزان متقاضی پرداخت می شود.
پارسال 400 هکتار زمین در نیشابور زیرکشت چغندرقند رفت. میانگین برداشت این محصول 45 تن در هکتار بود.
76 نوع از 83 نوع محصول تولیدی خراسان رضوی در نیشابور کشت ‌می ‌شود. 91 هزار و 508 هکتار زمین در این شهرستان زیر کشت محصولات کشاورزی است. بخش کشاورزی نیشابور در تولید محصولاتی همچون گندم، جو، پنبه، خیار، سیر، بادمجان، کدو، سبزیجات، سیب، گلابی و گیلاس رتبه های نخست تا سوم را در خراسان رضوی دارد. مرکز شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در فاصله 127 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
9869/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.