حسن مونسان روز یکشنبه در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی گناباد افزود: این میزان در قالب 21 هزار تسهیلات 100 میلیون و 200 میلیون ریالی به متقاضیان دارای شرایط پرداخت شد. همچنین بالغ بر 400 پرونده تسهیلات رونق تولید ظرف سه ماه گذشته توسط شعب بانک ملی خراسان رضوی پرداخت شد.
وی در ادامه کاهش ارتباط بین مردم با نظام بانکی را از جمله مشکلات بانکها ذکر و بیان کرد: رویکرد سپرده گذاری در حسابهای بانکی به صورت قرض الحسنه کاهش یافته و هدف سپرده گذاران بیشتر کسب سود و منفعت اقتصادی است. با این وجود نظام بانکی در راستای وظایف خود تسهیلات را به متقاضیان بخشهای مختلف اعم از نوسازی بافت فرسوده، توسعه، عمران و رونق اقتصادی مناطق شهری و روستایی پرداخت می کند.
فرماندار گناباد نیز در این نشست گفت: نگاه یکسان بین این شهرستان با شهرهای بزرگی مانند تهران ومشهد در تصمیم گیریها و اتخاذ قوانین سرمایه گذاری مشکلاتی برای فعالان این بخش در گناباد ایجاد کرده است.
محمدعلی نبی پور افزود: با توجه به بالا بودن قیمت تمام شده تولید کالا و فاصله زیاد گناباد با بازار مصرف باید مسئولان با تمرکززدایی و پرهیز از نگاه یکسان در تصمیم گیریها این شهرستان را متفاوت با مناطق برخوردار و شهرهای بزرگ ببینند.
هادی ایزدی رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت گناباد نیز گفت: از مجموع 600 میلیارد ریال تسهیلات که از ابتدای امسال در زمینه های مختلف برای پرداخت به متقاضیان بخش صنعت و معدن این شهرستان مصوب شد 186 میلیارد ریال به 29 طرح پرداخت گردید.
مدیر جهاد کشاورزی گناباد هم کاهش درآمد و توجیه اقتصادی به واسطه خشکسالی سالهای گذشته و بالا بودن نرخ سود تسهیلات بانکی را از مشکلات مهم فعالان بخش کشاورزی این شهرستان برشمرد.
علیرضا حسین زاده با اشاره به اینکه فعالان و سرمایه گذاران کشاورزی گناباد توان پرداخت تسهیلات با سود بالای 10 درصد را ندارند بدون توضیح بیشتر افزود: برخی دستورالعمها و وثیقه های زیاد اخذ تسهیلات، به مانع مهمی برای توسعه کیفی این بخش تبدیل شده است.
گنباد در فاصله 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
خبرنگار: علیرضا حسن زاده **انتشار: حسین کریم زاده
2095/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.