دبیر علمی کنگره در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: از مجموع 500 مقاله ارسالی از 43 دانشگاه علوم پزشکی به دبیرخانه این کنگره 235 اثر از 34 دانشگاه پذیرفته شد.
دکتر علی محمدپور افزود: این مقالات از دانشکده ها و دانشگاههای علوم پزشکی کشور به دبیرخانه ارسال شده ولی کنگره با حضور 11 مرکز آموزش عالی شرق کشور در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد با وجود تعداد رشته ها مقاطع و دانشجویان کم در مقایسه با دانشگاههای بزرگ مقامهای خوبی در بخشهای تحقیقات و فناوری در سطح کشور کسب کرده است. کسب مقام دوم و سوم جشنواره تحقیقات رازی و همایش سالیانه دانشجویی وزارت بهداشت در قزوین از جمله این موفقیتها هستند.
او گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد به نمایندگی از 23 دانشگاه کشور عضو ثابت شورای سیاستگذاری تحقیقات دانشجویی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز از پژوهش به عنوان عامل توسعه علمی و ایجاد توسعه پایدار یاد و بیان کرد: از مهمترین شاخصه های علمی هر کشور سرانه پژوهش و ارتقاء سطوح علمی نیازمند توجه بیشتر به پژوهش و اختصاص سرانه مناسب اعتباری است.
دکتر جواد باذلی همچنین مبنا قرار دادن تحقیقات را برای رسیدن به دانشگاه نسل سوم لازم توصیف و بیان کرد: پژوهش باید به عنوان سرمایه زمینه اشتغال و کارآفرینی را فراهم کند.
امام جمعه گناباد هم در این مراسم گفت: علم آموزی و خردورزی و تحقیق از موکدات اسلام و قرآن است.
حجت الاسلام والمسلمین حسن صادقی نسب همچنین با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری، بر توجه به نظریه پردازی و برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی تاکید و بیان کرد: کرسیهای آزاد اندیشی تنها مربوط به مباحث سیاسی و عقیدتی نیست بلکه در زمینه های علمی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
دوازدهمین کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور تا نهم آذرماه در محل دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه دارد.
خبرنگار: فهیمه نعمتی شهری **انتشار: حسین کریم زاده
7545/2095/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.