عبدالامیر بخشی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس هم اینک تنها تعداد محدودی از مطبهای پزشکان در مشهد با سازمان پسماند شهرداری برای بی خطرسازی زباله های عفونی قرارداد منعقد کرده اند.
وی ادامه داد: از آنجا که این پزشکان حاضر به انعقاد قرارداد برای بی خطرسازی زباله های عفونی مطبهای خود نیستند اخطار برایشان صادر و اعلام شد چنانچه نسبت به انعقاد قرارداد اقدام نکنند عوارض پسماند آنها 10 برابر می شود.
مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری مشهد گفت: در مرحله نخست تعداد 950 مطب پزشکان مشهدی به مدیریت درآمد شهرداری برای اعمال 10 درصدی عوارض معرفی شده اند.
وی حجم تولید روزانه زباله عفونی را در مشهد تا 25 تن اعلام و بیان کرد: بیمارستانهای این کلانشهر نیز همه مجهز به دستگاه اتوکلاو برای بی خطرسازی زباله های عفونی هستند اما بی خطرسازی به صورت کامل انجام نمی شود.
بخشی زاده افزود: سازمان پسماند شهرداری مشهد این زباله ها را بی خطر و سپس به صورت ویژه دفن می کند. قرارداد بیمارستانها با این سازمان قرارداد دفن زباله های عادی است.
زباله های عفونی در زباله گاه کیلومتر 25 جاده میامی دفن می شود لذا عدم بی خطرسازی آنها توسط مراکز درمانی آسیب جدی به محیط زیست وارد می کند.
حجم زباله تولیدی کلانشهر مشهد با سه و نیم میلیون نفر جمعیت و پذیرش سالانه 25 میلیون زائر به هزار و 700 تن در روزهای عادی و دو هزار تن در زمان پیک مسافری می ‌رسد.
خبرنگار: ندا جواهرفر **انتشار: حسین کریم زاده
7505/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.