سید جواد حسینی روز شنبه در نشست شورای پدافند غیر عامل این استان افزود: جهان امروز با بحران تغییرات اقلیمی، هسته ای و بیولوژیکی و تهدیدات بیوتروریستی مواجه است لذا باید همواره آماده باشیم.
وی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که تهدیدها را به حداقل رسانده و به این باور برسیم که جنگ های آینده، بیوتروریستی است زیرا این تهدید، کم هزینه و فراگیر و مرگ بارتر است، قابلیت انجام آسان دارد و ابعاد مختلف زندگی را تحت شعاع قرار می دهد و مهمتر آنکه نظام سلطه جهانی هم بر آن تسلط دارد.
وی گفت: آمریکا بعد از حادثه یازده سپتامبر، 60 میلیارد دلار طی کمتر از پنج سال صرف تهدیدات تروریستی کرده است.
حسینی افزود: مهاجرت نخبگان از کشور منجر به کاهش ذخیره ژنتیک آن شده و آثار غیر قابل جبران دارد.
وی با اشاره به اهمیت و حساسیت خراسان رضوی اظهار کرد: این استان با 27 میلیون زائر و گردشگر داخلی و خارجی و 834 کیلومتر مرز مشترک با مشکلاتی از قبیل فقر و قاچاق مواجه است و شرایط ویژه و مهمی دارد.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد حساسیت در زمینه این تهدیدات گفت: نیاز است سه مرحله نمادسازی، ستادسازی و نهادینه سازی انجام شود به گونه ای که ضرورت و حساسیت موضوع این تهدیدها به یک گفتمان غالب تبدیل شده و ساختار و اسناد فرادستی مورد نیاز آن فراهم گردد.
حسینی افزود: هم اکنون سند پدافند غیر عامل استان و بخش زیستی آن تدوین شده و ساختارهای مداخله ای مربوطه نیز طراحی گردیده است.
وی با بیان اینکه اگر در حوزه نمادسازی و ساختار سازی خوب عمل شود موضوع نهادینه می شود، ادامه داد: هنوز در جامعه آنگونه که باید نتوانسته ایم این موضوع را تبدیل به گفتمان عمومی کنیم.
وی اظهار کرد: بیوتروریسیم و قرارگاه زیستی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
حسینی گفت: رزمایش آب نیز در قالب طرح کشوری بر اساس طرحی که دانشگاه علوم پزشکی تهیه کرده و تصویب شده است طی چهار روز آینده ابلاغ و در 2 ماه آینده اجرایی می شود.
وی افزود: در این راستا سپاه امام رضا (ع) وظایف را در ذیل این طرح تنظیم نموده و وظایف هر یک از کارگروه های تخصصی در این رزمایش تا 15 شهریور ماه مشخص و ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه سازمان پدافند غیر عامل کشور نیز این طرح را از نظر علمی و فنی پشتیبانی کرده است اظهار کرد: سایر رزمایش هایی را که در دیگر استان های مرزی برگزار می شود نیز به تناسب شرایط این استان به اجرا در می آوریم.
حسینی گفت: قرارداد پیوست زیستی نیز با دانشگاه مالک اشتر امضا شده و اکنون تاکید بر ضرورت توجه به تولید علمی و دانشی است که در موضوع پدافند زیستی در دستور کار قرار گیرد.
1906 / 6053 خبرنگار: فاطمه یوسفی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.