حسین محمودی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این امر به دلیل مطلوب بودن راندمان نیروگاه ها و ضریب بهره وری تاسیسات برق است.
وی اظهار کرد: هدر رفت برق در خراسان رضوی 9 درصد، در مشهد 6 درصد و در شبکه انتقال و فوق توزیع برق شرکت برق منطقه ای خراسان حدود 2 درصد است.
وی گفت: کمترین میزان خاموشی در کشور نیز مربوط به استان های خراسان است اما به رغم همه خدماتی که این شرکت به مشترکین خود می دهد، عدم پرداخت به موقع قبوض و متعاقب آن مشکلات نقدینگی پروژه های صنعت برق خراسان رضوی را دچار مشکل کرده است.
معاون شرکت برق منطقه ای خراسان افزود: هرچه قیمت برق واقعی تر شود، مردم در مصرف آن صرفه جویی بیشتر می کنند و به دنبال شیوه هایی می گردند که مصرف برق را کمتر کنند و این امر به اقتصاد ملی و حفظ محیط زیست کمک می کند.
وی اظهار کرد: اگر قیمت برق واقعی باشد صنایع از تاسیسات و خط تولید منسوخ برای صنعت خود استفاده نمی کنند زیرا استفاده از ماشین آلات و تاسیسات قدیمی مصرف برق را به شدت افزایش می دهد.
وی گفت: در برنامه پنجم توسعه و در ماده 39 برنامه ششم توسعه، قانونگذار تاکید کرده است که قیمت های حامل های انرژی باید به سوی واقعی شدن برود لذا پیشنهاد می شود برای مدیریت بهتر انرژی برق در کشور قیمت برق واقعی شود.
هم اکنون یک میلیون و 270 هزار مشترک برق شهری و روستایی در خراسان رضوی زیر پوشش خدمات این شرکت هستند.
7489 / 6053 خبرنگار: میترا عبداللهی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.