دبیر علمی همایش بین المللی تازه های جراحی آب مروارید در این خصوص به خبرنگاران گفت: کاتاراکت یا آب مروارید شایعترین بیماری چشمی است که در سنین بالا بروز می یابد. در این بیماری با افزایش سن عدسی چشم کدورت یافته و رنگش شبیه مرواید می شود که اگر معالجه نشود باعث اختلال در بینایی فرد خواهد شد.
دکتر اکبر درخشان افزود: این بیماری در همه کشورها شیوع دارد اما عواملی مانند ضربه به چشم، استفاده از برخی داروها، استعمال سیگار، در معرض اشعه ایکس قرار گرفتن و بیماریهای ژنتیکی در بروز آب مروارید در سنین پایین نقش دارند.
وی ادامه داد: تازه ترین پیشرفتهای علم چشم پزشکی در زمینه جراحی آب مروارید و سایر بیماریهای چشمی با حضور چشم پزشکان و متخصصان این حوزه از داخل و خارج کشور طی سه روز برگزاری این همایش مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
او گفت: همزمان با این همایش که چند میهمان خارجی از کشورهای آمریکای لاتین و اروپا در آن حضور دارند دهمین همایش تخصصی بیمارستان چشم خاتم الانبیاء مشهد، چهارمین همایش فوق تخصصی قرنیه و جراحی عیوب انکساری ایران و همایش پرستاری در جراحی کاتاراکت نیز برگزار می شود.
وی برگزاری میزگردهای مختلف در زمینه تشخیص و درمان بیماری آب مروارید و دو کارگاه آموزشی با عنوانهای درمان نوزادان نارس با اختلال در خونرسانی شبکیه چشم و کارگاه پرستاری در جراحی آب مرواید را از دیگر برنامه های همایش عنوان کرد.
دبیر اجرایی همایش بین المللی تازه های جراحی آب مرواید نیز به خبرنگاران گفت: یکی از بیشترین عملهای در حوزه چشم پزشکی جراحی آب مروارید است که اکنون این عمل در ایران با کیفیت مشابه کشورهای پیشرفته انجام می شود.
دکتر سیامک زارعی قنواتی افزود: در این همایش نتایج یک روش جدید جراحی عروق انکساری چشم توسط یکی از برجسته ترین چشم پزشکان دنیا که روشی ساده تر و با عوارض کمتر است ارائه خواهد شد.
وی ادامه داد: در حاشیه همایش بین المللی تازه های جراحی آب مروارید نمایشگاهی از تجهیزات چشم پزشکی با حضور 32 شرکت داخلی و نمایندگیهای شرکتهای خارجی برپاست.
همایش بین المللی تازه های جراحی آب مروارید که امروز در مشهد آغاز شد تا روز جمعه پنجم خردادماه ادامه دارد.
خبرنگار: مریم انجیدنی **انتشاردهنده: حسین کریم زاده
3027/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.