به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، میثم مرادی قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری در رابطه با تمدید فعالیت شهرک تاریخی مشهد دوست داشتنی اظهار داشت: شهرک تاریخی مشهد دوست داشتنی که از دوم فروردین ماه سال 1396 با تغییراتی متفاوت بعد از دهه فجر سال گذشته کار خود را از سر گرفت، در طول برگزاری با استقبال خوب شهروندان مشهدی و زائران رضوی مواجه شد، که در کمتر از یک ماه صد هزار نفر از آن بازدید داشتند.

مرادی ادامه داد: در طول برگزاری این نمایشگاه مسئولان کشور و استان، نخبگان علمی و فرهنگی و مهم تر از همه مردم در گفت‌وگوها، درخواست دائمی شدن نمایشگاه را داشتند و با توجه به همین نظرات و استقبال پرشور از شهرک، تصمیم بر آن گرفته‌ شد که این مجموعه تا پایان ماه مبارک رمضان تمدید شود.  

مرادی با بیان اینکه اتاق‌های فکر و مشاوره با صاحب نظران و هنرمندان برای طراحی بخش‌های جدید تشکیل شده اظهار داشت: در بخش‌های مختلف در تلاش هستیم که با طراحی برنامه‌های جدید و افزودن بخش‌هایی متنوع و متناسب با حال و هوای ماه مبارک رمضان، فعالیت شهرک تاریخی مشهد دوست داشتنی را با اکرانی متفاوت تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه پیدا کند.

جشنواره غذای ملل در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

سومین جشنواره فرهنگ ملل از برنامه‌های پایتخت فرهنگی جهان اسلام در مشهد از 28 تا 30 فروردین ماه سال جاری در مشهد در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شده است.

در این راستا امروز جشنواره غذای ملل در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد که در پایان رتبه نخست با 82 امتیاز به غذای "خانفروشند رشواش" از بحرین، غذای "پد تای چیکن" از تایلند و "سالاد روسی" از روسیه رسید.

رتبه دوم این رقابت‌ها نیز  به غذای "تانسو' از چین"، "سوتو بیاتی" از اندونزی، "امپادانا آتن" از شیلی، "گرچک" از تاجیکستان و "نیکو دانگو" از ژاپن اختصاص یافت.رتبه سوم این جشنواره نیز به غذای "قیمه شلمه" از پاکستان، "کیک سیب و بادام" از انگلستان و "کرد و بیکد سالمون" از نروژ کسب کردند.

این جشنواره با هدف برقراری تعامل و همکاری بین دانشجویان کشورهای مختلف از سال 94 هر سال در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

ترمیم اماکن تاریخی پیرامون حرم رضوی

علیرضا رشیدیان در دیدار با گروهی از هنرمندان خراسان رضوی با اشاره به جایگاه رفیع هنر و هنرمندان، اظهار داشت: در دین مبین اسلام و آموزه های اهل بیت عصمت و طهارت(ع)، هنر و زیبایی دارای منزلت والایی است.  تلاش دولت دولت یازدهم، شنیدن صدای هنرمندان و استفاده از ظرفیت های هنری آنان بوده است.

رشیدیان، مردم ایران را هنر دوست توصیف کرد و افزود: کشور ما دارای تاریخ و فرهنگی بسیار غنی و کهن است که در این میان سابقه تمدنی و نقش خراسان رضوی، تعیین کننده است.

استاندار خراسان رضوی، یکی از چالش‌های جدی امروز جوامع را خشونت دانست و تاکید کرد: علاوه بر اجرای اقدامات روان شناختی و فعالیت های دستگاه های متولی و فرهنگی برای کنترل خشم در استان، باید با استفاده از ظرفیت هنرهای تجسمی در این راستا بهره جست. باید تلاش شود تا با کمک آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها فضاهای آموزشی تلطیف شود و رنگ را به دنیای کودکانمان برگردانیم.

رشیدیان با تاکید بر این که نباید کمبود زمینه و امکانات، عاملی برای رکود و ایستایی فعالیت‌های هنری در استان شود اظهار داشت: ظرفیت‌های بین بخشی و دستگاهی فراوانی در خراسان رضوی وجود دارد که می‌توان از آنها برای دیده شدن فعالیت‌های فرهنگی و هنری استفاده کرد.

استاندار خراسان رضوی گفت: وجود بارگاه منور رضوی و تردد سالانه بیش از 27 میلیون زائر داخلی و خارجی فرصت بسیار مغتنمی را برای هنرمندان این خطه فراهم آورده تا آثار و تولیدات آنها در معرض و مورد بازدید قرار گیرد.به همین منظور و در بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی، 14 مکان تاریخی و فرهنگی پیش بینی شده که با کمک دستگاه‌های مربوطه خریداری و ترمیم تا از آنها در راستای فعالیت‌های فرهنگی استفاده شود.

رشیدیان به دستاوردهای مطلوب شورای گفتگوی هنرمندان با استاندار خراسان رضوی که موجب تحرک و پویایی بیشتر هنرمندان استان شده اشاره و خاطر نشان کرد: موضوعات و مطالبات این بخش از جامعه، باید از کارگروه های ذیل این شورا دنبال شود.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 622445
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.