مهدی سعیدی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به انتقال بیماری کرونا از طریق دست و تماس با سطوح مختلف، نظارت و بازرسی های هدفمند بهداشتی از نانوایی‌های این شهرستان تشدید شده است.

وی افزود: نانوایی‌ها به خاطر ازدحام جمعیت و رعایت نکردن فاصله مناسب، احتمال دریافت پول توسط متصدی و تحویل نان به مشتری و استفاده نکردن از دستکش مناسب به عنوان یکی از اماکن حساس در زمینه انتقال ویروس کرونا محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه متصدیان خبازی‌ها باید تا حد امکان از دریافت وجه نقد خودداری کرده و از مشتریان بخواهند از طریق دستگاه‌های کارتخوان نسبت به پرداخت وجه اقدام کنند، ادامه داد: دستگاه‌های کارتخوان با توجه به میزان استفاده از آن باید به طور مستمر توسط مواد مناسب، گندزدایی شود تا احتمال انتقال سرایت این بیماری به مردم کاهش یابد.

رییس اداره سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه، از متصدیان واحدهای خبازی خواست تعداد مشتریان حاضر در داخل نانوایی را مدیریت و از تجمع زیاد آنها جلوگیری کنند.

سعیدی افزود: مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ یا شماره تلفن ۵۲۲۴۱۵۵۰ – ۰۵۱ اطلاع دهند تا در کمترین زمان رسیدگی شود.

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه با زیرپوشش داشتن شهرستان‌های تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه به ۳۶۳ هزار نفر جمعیت این سه شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات ارائه می‌دهد. 

بر اساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۳۳۶ نفر از شهروندان استان خراسان رضوی که مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا بوده‌اند برای تشخیص دقیق نوع بیماری مورد آزمایش تخصصی قرار گرفته‌ و از این میان ۲۵ نفر بر اساس نتایج آزمایش تخصصی، مبتلا به ویروس کرونا شناخته شده‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.