رییس پژوهشکده اسلام تمدنی روز شنبه در نشست اطلاعرسانی نخستین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در مشهد افزود: مرکز مطالعات و تحقیقات اسلامی در سال ۱۳۶۲ با هدف پیشبرد اهداف فرهنگی و پژوهشی موجودیت یافت و از سال ۱۳۸۴ به نام پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تغییر نام یافت و هم اکنون دارای ۱۰ پژوهشکده است که از این تعداد هشت پژوهشکده در قم و دو پژوهشکده در مشهد و اصفهان است.
سید مصطفی احمدزاده افزود: دو مرکز علمی، ۳۸ گروه پژوهشی، ۱۰۴ عضو هیات علمی تمام وقت، ۱۰ عضو هیات علمی پاره وقت، ۴۳ پژوهشگر، ۱۸۸ محقق پروژه ای، ۵۱۹ کرسی ترویجی و ۹ کرسی تحقیقی در این پژوهشگاه مشغول فعالیت هستند.
وی ادامه داد: تا کنون ۹۳۲ طرح پژوهشی منتشر شده، هزار و ۵۵۰ نشست علمی، هزار و ۶۳۰ شماره نشریه، ۱۰۵ تفاهمنامه ملی، ۱۸ تفاهمنامه بینالمللی و ۱۳۸ همکاری علمی را در کارنامه خود دارد.
رییس پژوهشکده اسلام تمدنی گفت: اجرای ۹ پروژه علمی پژوهشی، دو پروژه ترویجی، ۱۷ پروژه تحقیقی، انتشار ۲۱ جلد دایرهالمعارف، ۱۶ جلد اصلاحنامه، ۱۷ جلد فرهنگنامه، ۱۹ مورد انتشار مجموعه آثار، ساخت ۱۲ نرم افزار ، ایجاد هشت پایگاه اطلاعرسانی، ساخت ۱۶ اپلیکیشن همراه، انتشار سه هزار و ۵۰۰ نسخه از نشریه پژوهان و ۴۱ ترجمه از دیگر فعالیتهای این نهاد است.
احمد زاده افزود: با هدف معرفی چهار دهه فعالیتهای دفتر تبلیغات اسلامی، اطلاع رسانی عمومی، زمینه سازی جهت نقد عملکرد درونی و بیرونی، تعیین سیاستها و قطب سازی فرهنگی و مرجعیت سازی در زمینههای مهم پژوهشی فرهنگی نخستین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در مشهد از یکم تا پنجم دی ماه در این شهر برگزار میشود.
وی ادامه داد: در مدت برگزاری این نمایشگاه از برترینهای پژوهش تجلیل و از آثار جدید پژوهشی فناوری نیز رونمایی میشود و همچنین نشستها و کرسیهای علمی با حضور اساتید برگزار و فعالیتهای مهم پژوهشی نیز معرفی میشود و آثار مکتوب و دیجیتال نیز با تخفیف ویژه به فروش میرسند.
او اضافه کرد: بازدید و خرید عموم از این نمایشگاه آزاد است.