دکتر جواد باذلی روز جمعه طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با وجود سیاستهای آموزشی کشور برای محدود شدن توسعه کمی دانشکدهها، مجتمعها و رشتههای آموزشی، راه اندازی مجتمع عالی سلامت بجستان از ۲ سال گذشته به صورت مستمر توسط مسوولان ذیربط پیگیری می شد که یک سال قبل مجوز راه اندازی آن توسط وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شد.
وی اظهار داشت: بعد از اخذ مجوز، طی نشستهای مختلف با مسوولان بجستان زیرساختهای لازم برای راه اندازی این مجتمع فراهم شد و قرار بود که در سال تحصیلی جاری پذیرش دانشجو برای آن نیز آغاز شود ولی تاکنون محقق نشده که از طریق مسوولان وزارت بهداشت در حال پیگیری است.
وی گفت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در سفر امسال به شهرستان بجستان قول مساعد برای راه اندازی مجتمع آموزش عالی سلامت این شهرستان را داده و بر تسریع در راه اندازی آن تاکید کرده است و با توجه به اینکه بیش از ۸۰ درصد اقدامات برای راه اندازی این مجتمع انجام شده است، در آینده نزدیک شاهد راه اندازی آن خواهیم بود.
حسین ابراهیمی کردیانی فرماندار بجستان هم با بیان اینکه راه اندازی مجتمع آموزش عالی سلامت این شهرستان به عنوان یک مطالبه مهم در دست پیگیری است ابراز امیدواری کرد با عنایت مسوولان ذیربط در آینده نزدیک شاهد جذب دانشجو برای آن باشیم.
رییس شورای اسلامی بجستان هم به خبرنگار ایرنا گفت: این شورا متعهد شده است طی سه سال با همکاری خیران ساختمان این مجتمع را احداث کند و یکی از خیران نیز برای پرداخت هفت میلیارد ریال در این زمینه اعلام آمادگی کرده است و حتی بنایی به وسعت ۲ هزار متر مربع زیربنا هم آماده واگذاری برای این منظور شده است.
عباس علی اکبرزاده تشکیل مجتمع آموزش عالی سلامت را از خواستههای مهم مردم بجستان دانست و خواستار تسریع در عمل به تعهدات مسوولین ذیربط در این ارتباط شد.
دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۵ پایگاه اورژانس مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستانهای گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوی است.
هم اکنون بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم شهرستانهای گناباد و بجستان زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.
استان خراسان رضوی دارای چهار دانشگاه علوم پزشکی گناباد، مشهد، تربت حیدریه و سبزوار و دانشکده های پزشکی نیشابور و تربت جام است.