مسعود مهدی زاده مقدم روز یکشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز مشهد ضمن تبریک روز خبرنگار به رئیس و خبرنگاران این مجموعه افزود: یکی از برنامه های جدی این شرکت پرداخت مطالبات واحدهای تولیدی به ویژه شرکتهای دانش بنیان در سال رونق تولید است.

وی اضافه کرد: با وجود فعالیت شرکت های دانش بنیان و فناور متعدد در مشهد و فعالیت مثمرثمر آنها هیچ فضای مناسب صنعتی برای استقرار در مرکز خراسان رضوی و توسعه تولیدات آنها وجود ندارد.

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: افراد نخبه صنعتی حاضر به طی مسافت از محل زندگی تا محل کار خود نیستند و این مهم برای آنان هزینه های جانبی زیادی نیز دارد به همین منظور شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی به دنبال راه اندازی شهرکی ویژه استقرار شرکت های دانش بنیان و صنایع پاک و فناور در مشهد است.

مهدی زاده افزود: برای استقرار شرکتهای دانش بنیان و فناور در محیط مناسبی از مرکز استان، دو مصوبه دولت وجود دارد که یکی مربوط به سال ۱۳۹۱ مبنی بر توسعه شهرک صنعتی توس در جهت استقرار شرکتهای فناور تولیدی پیشرفته و صنایع نوین و دوستدار محیط زیست در زمینی به وسعت ۲۰۰ هکتار است.

وی ادامه داد: مصوبه دیگر مربوط به سفر دولت در اردیبهشت ماه سال گذشته به خراسان رضوی مبنی بر واگذاری محل استقرار کارخانه خانه سازی وزارت راه و شهرسازی برای راه اندازی شهرک فناوری های برتر و شرکت های دانش بنیان است.

مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: سازمان ملی زمین و مسکن که متولی کارخانه خانه سازی است مدعی شده که برای این کارخانه طرح دیگری دارد و شرکت شهرکهای صنعتی نیز قرار نیست زمین این کارخانه را به صورت رایگان دریافت کند و هزینه آن را می پردازد.

مهدی زاده افزود: شرکت شهرکهای صنعتی برای واگذاری زمین کارخانه خانه سازی به شهرک فناوری های برتر تلاش زیادی کرده است اما این اتفاق رخ نداده است بنا بر این اگر مصوبه کارخانه خانه سازی عملیاتی نشد مصوبه مربوط به اختصاص ۲۰۰ هکتار از اراضی شهرک صنعتی توس برای استقرار شهرک فناوری های برتر بسیار مناسب است و این شرکت درخواست صدور مجوز برای راه اندازی شهرک مزبور در آن منطقه را دارد.

وی ادامه داد: در شهرک صنعتی توس حتی یک واحد صنعتی آلاینده محیط زیستی وجود ندارد و همه زیرساخت های لازم شامل برق، آب و گاز برای خطوط تولیدی تامین شده است و در این میان فقط شرکت های دانش بنیان نیازمند جایی مناسب برای استقرار هستند.

او اضافه کرد: شاکله سیاست های اقتصاد مقاومتی، شرکت های دانش بنیان هستند که فضایی برای تجاری سازی ایده ها و تبدیل آنها به ثروت و توسعه اشتغال نیاز دارن۱۹۲۲د و اجرای هر یکی از مصوبات مزبور می تواند به توسعه تولیداتی با ارزش افزوده بالا ختم شود.

اراضی تحت اختیار شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی هشت هزار و ۶۰۰ هکتار است که عملیات اجرایی در پنج هزار و ۴۰۰ هکتار آن انجام گرفته که از این میزان ۶۰۰ هکتار به واحدهای صنعتی تعلق دارد. 

دو هزار و ۵۶۹ واحد صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی مستقر هستند و شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در مجموع ۴۳ درصد از واحدهای صنعتی، ۲۳ درصد از سرمایه گذاری صنعتی و ۳۹ درصد از اشتغال صنعتی استان را در اختیار دارد. 

۷۴۸۹/۱۹۲۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.