مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی گفت: رسالت خبرنگاران و اصحاب رسانه در دنیای امروز از رسالتی که بر دوش اصحاب هنر هست، بیشتر است.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، ابراهیم زره‌ساز، با حضور در تحریریه این خبرگزاری با بیان این مطلب اظهار کرد: در عصر حاضر که عصر تکنولوژی و ارتباطات است، حضور رسانه‌ها خیلی می‌تواند به فضایی که برای مردم می‌تواند مهیا باشد، درمورد هر اتفاق و جریانی کمک کند. در عصر ارتباطات، رسانه جایگاه بالایی دارد و حتی می‌تواند خودش یک خط ‌مشی درست و سازمانی‌ای را برای جریان‌های مختلف به وجود بیاورد. با این حساب رسالت خبرنگاران و اصحاب رسانه در دنیای امروز از رسالتی که بر دوش اصحاب هنر هست، هم بیشتر است؛ به دلیل این که اصحاب هنر و سایر اصحاب مانند متفکرین و اندیشمندان در هر حوزه‌ای در راستای فعالیت‌های خودشان یک‌سری کارهایی انجام می‌دهند، اما بازتاب این اتفاقات و رساندن این اتفاقات و جریان‌های مختلفی که اکنون گروه‌های مرجع برای مخاطبین خاص و عام در جامعه انجام می‌دهند، بر دوش اصحاب رسانه و به‌ویژه خبرنگاران عزیز و عزیران خبرنگار در فضای خبرگزاری‌های دانشجویی است که می‌توانند خیلی به این اتفاق کمک کنند و من احساس می‌کنم قرابت بسیاری بین خبرگزاری ایسنا و کانون وجود دارد؛ ما یک‌سری اقداماتی انجام می‌دهیم و از طرفی با توجه به اقدامت ما و رسالت شما، می‌توانیم به‌صورت تعاملی با مردم گفتمان داشته باشیم. 
وی در پاسخ به این سوال که آیا تفاوت خاصی در برنامه‌های کانون برای تابستان نسبت به سال گذشته ایجاد شده یا خیر، افزود: کانون فعالیت‌های مثبتی را از دوره‌های قبل داشته و در ادوار مختلف هر کسی متولی کانون پرورش فکری بوده است. با توجه به بضاعت بالای کارشناسی که در کانون هست، هر کسی در مقطع خودش کار مثبتی انجام داده و نفر بعد آن کار مثبت را تکمیل کرده است و با این حساب، احساس می‌کنم این پازلی که وجود دارد و اتفاقی که در کانون به واسطه حضور کارشناسان خوب می‌افتد، همیشه وجود داشته و نمی‌توان خیلی تفاوت قائل شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی تصریح کرد: بنده به دلیل روحیه تولیدی‌ای که دارم، امسال سعی کردم با همکاری همکاران خوب و کارشناسان زبده خودمان در کانون، حداقل در بعضی از کارها یک‌سری تولیداتی را با محوریت بازیابی هویت تاریخی و دینی داشته باشیم و تولیدات هنری را آغاز کردیم و ان‌شاءالله امسال یک تولید نمایش خوب و حرفه‌ای داریم که در حال آماده کردن آن برای جشنواره بین‌المللی همدان هستیم. بعد از آن سعی می‌کنیم برای دانش‌آموزان در سطح استان این نمایش را اکران کنیم؛ موضوع آن هم در مورد ضحاک و ماردوش و اتفاقات کاوه در این داستان است. هم‌چنین پیش‌تولید یک فیلم کوتاه را هم آغاز کردیم و ان‎‌شاءالله تا پایان امسال این فیلم کوتاه را به اتمام می‌رسانیم.
زره‌ساز بیان کرد: نکته اساسی که بستر همیشگی کانون بوده، بحث قصه‌گویی است که امسال بیست و دومین دوره جشنواره قصه‌گویی انجام می‌شود و خراسان به عنوان متولی منطقه چهار جشنواره قصه‌گویی میزبان 6 استان است. این جشنواره در آبان ماه اجرا می‌شود.
وی افزود: خواسته‌ای که ما همیشه برای تعامل بیشتر با دوستان و اهالی رسانه‌ای به ویژه در بحث دانشگاه و دانشجویان و مخاطب خاصی که جامعه هدف بعضی از ارکان هست، به ویژه در بحث خبرگزاری با مجموعه جهاد دانشگاهی داریم، نسبت به حضور دانشجویان عزیز در بحث قصه‌گویی است. ما به عنوان بستری برای تولیدات محتوایی برای تمامی فعالیت‌های هنری، خبری و... نیاز به قصه داریم و با این حساب جشنواره قصه‌گویی در دو قالب قصه‌گویی صحنه‌ای و قصه‌گویی 90 ثانیه‌ای انجام می‌شود و خواهشمندیم تاجایی که مقدور است، این فضا به اطلاع عموم مردم برسد؛ به ویژه مخاطب خاص ما، دانشجویان عزیز که بتوانند در سامانه جشنواره قصه‌گویی حضور پیدا کنند، کارهایشان را ضبط و بارگذاری کنند و ما هم بتوانیم در جشنواره قصه‌گویی از حضور این دوستان استفاده کنیم. یک بخش ویژه خبرنگاران هم داریم که دوستان می‌توانند دوستان آثارشان را بفرستند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: کارگاه‌ها، کلاس‌ها و اتفاقات منظم و روزانه‌ای هم در کانون داریم که در حال برگزاری است و حقیقتا دو تا سه کار زیرساختی هم در حال انجام است، اما تا زمانی که اطمینانی از آن حاصل نکنیم، از گفتن آن صرف‌نظر می‌کنم.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.