مراسم امضای تفاهم‌نامه مثلث اقتصادی با استانداری خراسان رضوی با حضور علی ربیعی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، علی ربیعی  در مراسم امضای تفاهم‌نامه مثلث اقتصادی با استانداری خراسان رضوی گفت: مثلث اقتصادی اجرا شده در خراسان رضوی الگوی مناسب توسعه منطقه‌ای می‌تواند باشد که توازن بازار کار و اقتصاد مردمی را برقرار می‌کند.

رییس هیات‌مدیره صندوق کارآفرینی امید افزود: آنچه این طرح امروز در استان رقم خواهد زد در حقیقت محرومیت‌زدایی با نگرش بر تقسیم بندی منطقه‌ای و اجماع عمومی و با اقبال عمومی تسهیل‌گران اقتصادی یا همان سرمایه‌گذاران روبرو خواهد شد.

ربیعی تاکید کرد: توسعه صنایع خرد به‌ویژه با در نظر گرفتن ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های هر منطقه باید توسعه‌ای باشد تازمینه نشاط و شادی را به جامعه اشاعه دهد .

وی تصریح کرد: در قالب این تفاهم‌نامه ۱۴۰هزار زن روستایی سرپرست خانوار توانمندسازی و مشغول بکار خواهند شد که آن زمینه شکوفایی اقتصادی خانواده و تزریق شادی و نشاط را به جامعه در پی خواهد داشت. 

رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت :تاکنون براساس مدل مثلث توسعه اقتصادی در ۱۲ منطقه ایجاد شده ۶۱ تفاهم‌نامه با امضا سرمایه‌گذاران منطقه‌ای و مردمی بخش‌خصوصی و نمایندگان مردم در مجلس و کارگزاران حاکمیتی و نظارت ائمه جمعه هر منطقه صورت گرفته است.

وی افزود: همچنین در همین راستا حدود ۷۰۰ تفاهم‌نامه همکاری با بخش‌های مختلف به امضا رسیده است.

رزم‌حسینی تاکید کرد: براساس این تفاهم‌نامه‌ها بالغ بر ۲۷هزار میلیارد تومان مجموع سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده که ۷۰ درصد این حجم از سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی صورت خواهد گرفت . اگر اقتصاد خرد استان که حجم سپرده‌ای بالغ بر ۹۰‌ هزار میلیارد تومان  را شامل می‌شود با مدیریت به کار بگیریم  استان خراسان رضوی متحول خواهد شد. 

نورالله‌زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نیز در این مراسم با تاکید بر مطلوب بودن نتایج طرح مثلث اقتصادی اجرا شده، گفت: خوشبختانه با توجه به اهداف تعریف شده در چشم‌انداز این تفاهم‌نامه استان خراسان رضوی به‌ویژه مشهد زائران زیادی را هر ساله دارد زمینه مناسب بی‌دغدغه‌ای برای فروش محصولات تولیدی خواهد داشت. همچنین وجود مرز مشترک با کشورهای همسایه می‌تواند پتانسیل دیگری را برای فروش و عرضه محصولات خواهدداشت . 

شایان ذکر است، تفاهم‌نامه مذکور در راستای اجرا و توانمندسازی طرح‌های کسب و کار و شرکت‌های دهیاری شرق و غرب بخش مرکزی مشهد به‌عنوان بزرگترین بخش روستایی منطقه با هدف ایجاد اشتغال ۱۴۰ هزار نفر از زنان روستایی به امضا طرفین رسید. در این راستا تامین‌ تسهیلات اشتغالزایی و حمایت از شکل‌گیری صندوق‌های خرد محلی و پیش‌بینی و تخصیص ۵۰ میلیاردریال اعتبار اولیه توسط صندوق کار آفرینی صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.