مرتضی حمیدی گفت : گردشگری نیازمند سرمایهگذاری بخش خصوصی است و کسانی که در این حوزه حاضر به سرمایه گذاری باشند ما از آنها حمایت می کنیم و تسهیلات در اختیار آنان قرار می دهیم و فرش قرمز برایشان پهن می کنیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا از تربت جام، مرتضی حمیدی در نشست خبری روز یک شنبه 26 اسفند ماه با موضوع نوروز و گردشگری گفت : یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهیم بحث گردشگری و جذب گردشگر است و تربت جام تمدن بسیار غنی و تاریخ بسیار بلندی دارد.
وی افزود: عرفا و علمای بزرگی همانند شیخ الاسلام احمد جامی، مولانا عبدالرحمن جامی، شاه قاسم انوار، ابوالوفای بوزجانی و ... در خطه جام پرورش یافتهاند، بزرگانی در حوزههای فیزیک، نجوم، ریاضی ، ادبیات و عرفان داشته ایم که نشاندهنده این است که این منطقه از نظر منابع انسانی قوی و تاریخ و تمدن غنی دارد.
فرماندار تربت جام گفت: منطقهای که تمدن و تاریخ قوی داشته باشد، یقینا ابنیه تاریخی فراوانی دارد و شاهد این هستیم که ابنیه تاریخی بسیاری همانند رباط جام، آثار معماری آرامگاه شیخ احمد جام و... در شهرستان وجود دارد که هر کدام آن یک ظرفیت و پتانسیل برای جذب گردشگر است و از این ظرفیت باید استفاده شود.
حمیدی گفت : اولین اصل گردشگری زیرساخت است و زمانی می توانیم جذب گردشگر داشته باشیم که زیر ساخت خوب همانند هتل، رستوران، راه و جاده مناسب و ... را داشته باشیم که خوشبختانه تمام این امکانات در تربتجام فراهم است؛ هتل و رستوران در شهر وجود دارد و راه بین شهری جاده مشهد_تربت جام جاده خوبی است و فاصلهای زیادی با مرکز استان نداریم و ضریب آسفالت شهرستان در حوزه شهری 100درصد و در راه روستایی نیز 96 درصد است.
وی افزود : بهرغم اینکه ما در شرقیترین منطقه استان هستیم و این مناطق معمولا خاصیت کویری دارند ، اما در مناطقی همچون ابدالآباد، بزد ، رونج و.... رودخانه ها و تفرجگاههای خوبی داریم و در منطقه چشمهگل پرورش آهو داریم که می تواند باعث جذب گردشگر شود.
وی بیان کرد: تربتجام با فاصله ۱۶۰ کیلومتری از مشهد، میتواند باعث جذب زائران و مسافران استان باشد و ما به دلیل مجاورت با کشورهای همسایه میتوانیم از ظرفیتهای توریسم درمانی هم استفاده کنیم.
فرماندار تربت جام گفت : توریسم درمانی صرفا به استفاده افراد از مراکز درمانی مربوط نمیشود و این بیماران هر کدام همراهانی دارند که این همراهان از امکانات شهر همانند سوپر مارکتها، رستورانها، هتلها و... استفاده میکنند.
حمیدی گفت: حوزه صنایع دستی شهرستان یک برند و پتانسیل برای جذب گردشگر است. بطور مثال فرت تربت جام بهترین فرت است و اگر در این زمینه سرمایه گذاری کنیم اقتصاد شهر به رونق می افتد.
وی گفت: از ظرفیت بومگردی در روستاهای شهرستان باید استفاده ببریم و بوم گردی را فعال نماییم و در این زمینه وامهای کم بهره در نظر گرفته شده و یکی از بخشهایی است که مردم میتوانند در آن سرمایهگذاری کنند که برای سرمایه گذاران در بخش گردشگری فرش قرمز پهن می کنیم.
.