به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سید محمد حسینی شامگاه پنجشنبه در نشست دانشجویی من ایرانی هستم در محل سالن آمفی‌تئاتر شهید چمران دانشگاه صنعتی بیرجند اظهار داشت: انتخابات فرصت مقتنمی است که ارزیابی از مدیریت‌ها و کسانی که  در کشور وارد این عرصه شده‌اند و طرح‌ها و برنامه‌هایی در این زمینه دارند داشته باشیم.

وی افزود: دانشگاه همواره در این زمینه پیشتاز بوده است و دانشجویان به عنوان طلایه‌داران حرکت سیاسی در جامعه تاثیرگذار بوده‌اند.

حسینی با بیان اینکه امام (ره) و مقام معظم رهبری تاکید زیادی بر جوانان داشته و دارند افزود: مقام معظم رهبری می‌فرمایند که مسئولان کاری کنند تا دانشجویان در مسائل اظهارنظر کنند و کشور به توان و نیرو مبتکر و خلاق جوانها نیازمند است.

وزیر ارشاد دولت نهم تصریح کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند در بحث انتخابات نقش آفرین باشند تا مردم یک انتخاب درست و نیکویی داشته باشند.

حسینی بیان کرد: مقام معظم رهبری در بیانات امسال  تاکید کردند با توجه به دستاوردهای فراوانی که در کشور بوده است کاستی‌ها و ضعف‌هایی وجود دارد و منشاء این کاستی‌ها و اشکالات به طور عمده مدیریت‌ها هستند.

وی افزود: اگر مسئولان و مدیران وظیفه خود را به خوبی انجام دهند گرفتاری‌ها کمتر خواهد شد و اگر نه اصلا در انتخاب‌شان دقت لازم صورت نگیرد و آن ها نیز در انجام تعهدات و وظایف‌شان به خوبی عمل نکنند کشور با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو می‌شود.

وزیر اسبق ارشاد با اشاره به فرصت یک ماهای که تا انتخابات باقی مانده است باید نسبت به روشنگری، بصیرت‌افزایی اقدام شود، اظهار داشت: مقام معظم رهبری اشاره فرمودند که ضعف مدیریت‌ها در دوره‌های مختلف سبب برخی ناکارآمدی، مشکلات اقتصادی، فاصله طبقاتی و معضلات اجتماعی شده است.

حسینی ادامه داد: رئیس جمهور با رای مستقیم مردم انتخاب می‌شود و کابینه معرفی می‌کند و سپس نمایندگانی که به وسیله خود مردم معرفی شده‌اند رای اعتماد به یک وزیر می‌دهند و مردم بدون واسطه و با واسطه در این انتخاب سهیم هستند.

وی با اشاره به اینکه منافقانی که بعضی‌ها در داخل سنگشان را برسینه می‌زنند که چرا بعضی از آنها اعدام شده‌اند، افزود: منافقین از دهه 60 بعد از جریان بنی‌صدر یا قبل از آن اعلام رسمی جنگ مسلحانه کردند و نظام نوپایی که مردم انقلاب کردند رسما در مقابل این نظام ایستادند و مردم را به رگبار بستند و در برابر این‌ها نمی‌شود مصالحه کرد بلکه در برابر آنها باید ایستاد و آنها را از کشور بیرون راند.

وزیر اسبق ارشاد با بیان اینکه که چرا در برخی از مسائل و مشکلات رهبری ورود نمی‌کند، تصریح کرد: در شرایط حاد که منافع نظام در خطر باشد امام و رهبری لازم بشود ورود می‌یابند اما بنای امام (ره) و رهبری این است که در حد مقدور به رای مردم احترام بگذارند.

حسینی بیان کرد: نظام ما یک نظام اسلامی و مردم سالاری است و خود مردم باید به یک رشد و بالندگی برسند تا تصمیمات درستی بگیرند و اگر در جای اشتباه کردند قطعا جای تصحیح وجود دارد و با توجه به انتخابات و قانونی که در نظام اسلامی است مردم می‌تواند انتخابشان را تصحیح کنند.

وی افزود: نقطه قوت نظام اسلامی همین است که مردم می‌توانند تغییر دهند گروه‌ها و جریانات گوناگون در صحنه ظاهر می‌شوند و خود این امر نشاط و شادابی است.

وزیر اسبق ارشاد تصریح کرد: سرعت تحولات در دنیا خیلی پیش از گذشته است و مردم عملکرد دولت‌ها را ارزیابی و عده‌ها آنها را پیگیری می‌کنند.

 وی ادامه داد: مقام معظم رهبری هشدار می‌دهند که وعده‌هایی به مردم بدهید که در خرداد سال بعد بتوانید در چهره مردم نگاه کنید و بگوید این کار را انجام داده‌ایم، نه چهار سال بعد گفته شود این چنین وعده‌ای داده نشده است.

حسینی بیان کرد: عمل نکردن به وعده‌ها نیز نشان ضعف و عدم شناخت درست از وضعیت کشور است و ماهیت دشمن به خوبی شناخته نمی‌شود.

وی افزود: بعد از برجام آمریکای‌ها با صراحت شاهد آن بودیم که بیان کردند شرکت‌های که می‌خواهند با ایران رابطه برقرار کنند هواسشان باشد ممکن است دو مرتبه تحریم‌ها برگردد.

وزیر اسبق ارشاد گفت: در این امر یا شناخت نبود یا توان خودشان را نمی‌دانسته‌اند یا از ابتدا صرفا وعده داده‌اند یا بنا، عظم و اراده‌ای برای عملیاتی و اجرایی شدن نبوده و گرنه می‌دانیم در یک ماه، 100 روز و در مدت کوتاه یک مرتبه تحول اقتصادی، مشکل مردم حل شود امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: در مرحله نخست وضعیتی که در این 4 سال با آن مواجه بوده‌ایم باید بررسی شود و بعد باید گزینه‌های دیگری که مطرح است و چه ویژگی‌ها و برنامه‌ای دارند بررسی شود.

وزیر اسبق ارشاد در زمینه اقتصاد، تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت اقتصادی برای همه اقشار جامعه مهم است و به دنبال تحول و تغییر مثبت به نفع مردم هستند.

حسینی بیان کرد: معیشت مردم در اسلام تاکید شده است مردم باید در رفاه باشند زیرا فقر چه بسا می‌تواندعامل بی‌ایمانی و انعطاف اسلام شود.

وزیر اسبق ارشاد افزود: شعار ما در اسلام عدالت و کاهش فاصله‌های طبقاتی است و باید به مستعضفان و محرومان کمک کرد.

وی با اشاره به وعده‌های انتخاباتی و اجرایی شدن آن اظهار داشت: جامعه باید به یک سطح از آگاهی برسد که هر حرف و عده‌ای را قطعی قلمداد نکند و کارشناسان باید بررسی و ارزیابی کنند هر حرفی که گفته می‌شود آیا شدنی است و در صورت دادن وعده پس از آن وعده‌ها را نیزمردم مطالبه کنند وعده‌ها را مردم به فراموشی نسپارند.

حسینی در پاسخ به سوالی یکی از دانشجویان که شما به عنوان وزیر دولت احمدی‌نژاد با حضور وی در انتخابات موافق هستید، بیان کرد: وقتی که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب این همه حمایت از دولت نهم و ریاست جمهوری احمدی‌نژاد داشته‌اند و می‌فرمایند که به مصلحت شما و کشور در این مقطع نیست که کاندیدا شوید و زمانی که این گونه بیان می‌شود و بر خلاف این عمل می‌شود از کسی که ادعای ولایت مداری دارد  انتظار نمی‌رود.

وی افزود: احمدی‌نژاد کارهای خوبی که در دوره خود انجام داد محفوظ اما الان اگر حرکتی انجام دهد که تضعیف رهبری شود ما به هیچ وجه قبول نمی‌کنیم.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 624226
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.