حاج غلامحسین کریم پور فرد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این درحالی است بازاریان در ماه آخر سال به طور معمول بیشترین درآمد را دارند.

وی به نقش اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی بازار نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به پراکنده بودن روستاهای استان و نگرانی از اینکه بسیاری از افراد بومی ساکن شهرهای بزرگ از جمله تهران و مشهد معمولا فروردین ماه به روستاها برمی‌گردند، از اصناف و بازاریان خواسته‌ایم که در جامعه محلی خود پویش داخلی راه اندازی کرده تا خانواده‌های و وابستگان در این ایام مراجعه به استان نداشته باشند.

 وی با اشاره به اقدام جهادی برخی صنوف در تولید ماسک گفت: کارگاه‌های مردمی برای تولید ماسک فعال شدند و امیدواریم در چند روز آینده نیاز عمده استان به ماسک بر اساس فعالیت این کارگاه‌ها برطرف شود.

صنوف عرضه کننده مواد غذایی با تمام توان در خدمت مردم

عضو هیأت مدیره هیأت ابوالفضلی بیرجند عنوان کرد: بازار و اصناف بیرجند در یک تکلیف خودجوش پای کار آمده و تاکنون هم خدماتی خوبی در بحث مدیریت بحران کرونا داشته‌اند چرا که بازار همواره بخش مهمی از جامعه است و در بسیاری از مشکلات صف اول قرار دارد. 

وی با اشاره به وجود صنف‌های مختلف در بازار اظهار داشت: با وجود اینکه برخی اصناف در معرض ابتلای به ویروس هستند اما با تمام توان در خدمت مردم قرار گرفته‌اند. 

کریم پور فرد ادامه داد: از جمله این اصناف عرضه کنندگان مواد غذایی هستند که مراجعه کنندگان بسیاری از اقشار مختلف داشته و چه بسا که برخی از این مراجعه کنندگان مبتلا به ویروس و ناقل آن باشند لذا کسبه در این خصوص نمی‌توانند از خودشان محافظت کنند اما به خدمت خود ادامه می‌دهند. 

وی با اشاره به فعالیت برخی صنوف در عرضه مواد ضد عفونی نیز گفت: برخی از این عرضه کنندگان به خاطر خدمتی که به مردم داشته‌اند مبتلا نیز شده‌اند. 

کسبه تولید البسه، فعال برای تولید ماسک

این معتمد محلی با بیان اینکه صنف‌های مختلف اکنون به دنبال تامین نیازهای حوزه درمانی و پزشکی رفته‌اند اظهار داشت: بسیاری از کسبه تولید البسه برای تولید ماسک پای کار آمده‌اند.

وی مشکل کمبود دستکش در بازار را علیرغم تقاضای زیاد یادآور شد و گفت: در این زمینه هم تولیدکنندگان به دنبال ایجاد خط تولید دستکش در استان هستند. 

کریم پور فرد  همچنین از حرکت جهادگونه صنوف پارچه در تامین مواد اولیه ماسک خبر داد و افزود: در این اقدام به مدت ۲۴ ساعت و کمترین زمان ممکن مواد اولیه ماسک و لایه رطوبت گیر علیرغم مشکلاتی که سیستم حمل و نقل با آن درگیر است از ملایر به بیرجند منتقل می‌شود. 

وی یکی از اقدام‌های اساسی بازار در تامین مواد ضدعفونی را یادآور شد و گفت: اهدای محموله ۱۰۰ لیتر مواد ضد عفونی به صورت رایگان توسط بازاریان به مرکز توانبخشی حضرت علی اکبر(ع) که ۴۰۰ معلول در آنجا نگهداری می‌شود کاری بزرگ و در نوع خود بی نظیر بود. 

بر اساس آخرین آمار تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در خراسان جنوبی به ۸۲ نفر رسید و از این تعداد ۴۵ بیمار تاکنون بهبود یافته و ترخیص شده‌اند.

تعداد فوتی‌های مبتلا به کرونا در استان خراسان جنوبی به ۷ نفر رسید.

تاکنون ۹ شهرستان از ۱۱ شهرستان خراسان جنوبی درگیر با کرونا شدند.

مسوولان بهداشت و درمان بر لزوم در خانه ماندن مردم برای قطع زنجیره انتقال ویروس تاکید دارند. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.