رییس اتحادیه جهانی سه گانه گفت: من به ایران آمدم تا درهای بیشتری بر روی ورزش سه گانه باز شود و تبلور این رشته را در ایران داشته باشیم.
به گزارش جی پلاس، مارسیول کاسادو، رییس اتحادیه جهانی سه گانه و عضو هیات اجرایی IOC در جمع خبرنگاران در مورد حضورش در ایران، بیان کرد: حضور من در این جا به عنوان رییس اتحادیه جهانی سه گانه و عضو کمیته بینالمللی المپیک برای این است که خیلی از درها به روی این ورزش باز شود و خیلی از اهدافی که میخواهیم برسیم. در این مدت آن چه که شاهد بودم نشانگر توسعه این رشته ورزشی است. ما تلاش میکنیم مشکلات را حل کنیم و البته تلاشهای آقای صبور، رییس فدراسیون ایران در طول این مدت نشان میدهد که گامهای خوبی برای این رشته ورزشی برداشته شده است.
کاسادو درباره سفرش به اصفهان نیز، خاطر نشان کرد: دو روز در اصفهان بودم و مکانهای تاریخی آن را دیدیم. به غیر از نقش جهان که برایم خیلی جالب بود، علاقه مردم اصفهان به پیاده روی و دوچرخهسواری هم واقعا قابل توجه بود. ما تلاش میکنیم مشکلاتی که وجود دارد را با آقای صبور حل کنیم و اجازه دهیم این رشته ورزشی تبلور خود را در ایران داشته باشد.
رییس اتحادیه جهانی سه گانه در پاسخ به این پرسش که مسابقات دوگانه بانوان را چطور دیده است، خاطر نشان کرد: آن چیزی که من دیدم واقعا هیجان آور بود. مکان مسابقه به خوبی چیدمان شده بود. مهم نیست که این مسابقات در چه سطحی برگزار شده است، مهم حضور زنان در این رشته ورزشی است.
رییس اتحادیه سه گانه در ادامه صحبتهای خود، بیان کرد: حالا شاید مسابقات عالی نباشد اما مهم حضور زنان ایرانی در این مسابقات است و امیدوارم که در آینده به سطوح بسیار خوبی دست یابند.
کاسادو در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که فکر میکند که سه گانه مانند خیلی از رشتههای المپیکی دیگر توانسته باشد جایگاه خود را در جهان پیدا کند، اظهار کرد: این را نباید از من سوال کنید، چون خودم از پایه گذاران این رشته ورزشی هستم. سه گانه ۳۰ سال قدمت دارد که در حالی که رشتههایی مانند شنا و دوچرخه بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارند. بنابراین نمیتوان اینها را با هم مقایسه کرد اما ما هم پیشرفتهای خوبی داشتهایم و بیش از صدها میلیون نفر مسابقات سه گانه را تماشا میکنند.
او در مورد دیداری که با مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش و جوانان ایران داشت، گفت: جلسه خیلی خوبی بود. ما در مورد کلیات قضیه صحبت کردیم. دو نکتهای که من بر روی آن تاکید کردم یکی این بود که در ایران مسابقات بینالمللی برگزار کنیم و نکته دوم حضور تیمهای سه گانه و دوگانه ایران در بازیهای آسیایی است بود که وزیر ورزش و جوانان با آن موافقت کرد. البته در مورد این موارد فقط صحبت شد و باید ببینیم در آینده چقدر این صحبتها عملیاتی میشود.
کاسادو در پاسخ به این پرسش که فکر میکند پوشش کشورهای دیگر این اجازه را بدهد که در ایران مسابقات بینالمللی برگزار کنیم، خاطر نشان کرد: مرحله به مرحله باید مشکل را حل کرد. ابتدا باید کشورهای اسلامی را دعوت کنیم. در واقع بحث ما شروع کار است. پس از آن مرحله به مرحله مسائل حل میشود.