مطالعه جدیدی نشان داده "افرادی که حتی گاهی اوقات به غذای خود نمک اضافه می‌کنند، با خطر ابتلا به بیماری پیشرونده کلیه مواجه هستند."

جی پلاس؛ تحقیق جدید محققان دانشگاه تولین در نیواورلئان نشان می‌دهد که "افزودن نمک زیادی به غذا آن می‌تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیوی را افزایش دهد."

این بیماری که به نام "CKD" نیز شناخته می‌شود، نتیجه آسیب طولانی‌مدت و پیشرونده کلیه است به طوری که فرد مبتلا اغلب باید تحت درمان با دیالیز قرار گیرد. مصرف بیش از حد نمک می‌تواند با تأثیر منفی بر توانایی کلیه برای تنظیم مایعات، و با تأثیر منفی بر پوشش رگ‌های خونی، باعث فشار خون بالا شود. هنگامی که فشار خون برای مدت طولانی بالا باشد، می‌تواند منجر به آسیب درازمدت کلیه شود.

مطالعه جدید دیگری نیز نشان داده "افرادی که حتی گاهی اوقات به غذای خود نمک اضافه می‌کنند، با خطر ابتلا به بیماری پیشرونده کلیه مواجه هستند."

بر اساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، "از هر ۱۰ بزرگسال آمریکایی ۹ نفر بیش از مقدار توصیه شده روزانه، نمک می خورند." بر اساس دستورالعمل‌های فعلی سازمان جهانی بهداشت، "بزرگسالان نباید روزانه بیش از ۲۳۰۰ میلی گرم  (یک قاشق غذاخوری) نمک دریافت کنند.

 

منبع: دویچه وله

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.