شیخان دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: اختلاف قیمت سیمان در مناطق مختلف به دلیل هزینه‌های مالیات بر ارزش افزوده، حمل، تخلیه و بارگیری و همچنین سود عامل توزیع است که بر قیمت سیمان در بورس اضافه می‌شود.

جی پلاس؛ مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت خبر منتشرشده در خصوص افزایش قیمت سیمان را نادرست برشمرد و گفت: به‌اندازه کافی سیمان در کشور وجود دارد و هر هفته نیز حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن در بورس کالا عرضه می‌شود.

«سیف‌الله امیری» افزود: اکنون مشکل یا کمبودی بابت عرضه سیمان وجود ندارد که منجر به افزایش قیمت آن شود.

وی بیان‌داشت: قیمت سیمان همان نرخی است که در سال گذشته بوده و ماهانه یک میلیون و ۲۵۰ هزار تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیمان در بورس کالا عرضه می‌شود که گاهی اوقات ۸۳۰ تا ۹۰۰ هزار تقاضا وجود دارد و ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن سیمان در بورس کالا بدون تقاضای خرید باقی می‌ماند.

امیری خاطرنشان‌کرد: شرایط را طوری فراهم کرده‌ایم که همه بتوانند سیمان خریداری کنند و مشکلی از لحاظ خرید در بورس نداشته باشند، بنابراین شایعه گران شدن سیمان کذب محض است.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت ادامه‌داد: ممکن است قیمت‌ها در بورس کالا به علت کم ‌و زیاد شدن قیمت پایه، نوسان داشته باشد، برای مثال در سال گذشته قیمت سیمان تا ۲۹ هزار تومان رسید، اما دوباره کاهش یافت و اکنون روی قیمت ۲۷.۵ تا ۲۸ هزار تومان در بورس عرضه می‌شود که به‌مرور زمان با توجه به افزایش عرضه در بورس به‌طور یقین قیمت‌ها کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: قیمتی که به‌دست مصرف‌کننده می‌رسد، به‌طورمعمول با احتساب ارزش‌افزوده و هزینه‌های حمل، بین ۳۴ تا ۴۰ هزار تومان است و اینکه گفته ‌شده قیمت سیمان ۶۰ هزار تومان است، واقعیت ندارد.

 

افزایش قیمت سیمان کذب است

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با تکذیب هرگونه افزایش نرخ سیمان در بازار، گفت: قیمت سیمان افزایش نداشته و همچون هفته‌ها و ماه‌های اخیر باقی مانده است.

«عبدالرضا شیخان» امروز (سه‌شنبه) تصریح‌کرد:‌ مراجعه به بورس کالا در این زمینه، نشان‌دهنده واقعیت موجود است، به‌طوری که از ابتدای امسال و بازگشایی بورس کالا تاکنون، میزان عرضه سیمان به بورس، تقاضای آن و همچنین قیمت هر روز مشخص است و در همه این ایام، میزان تقاضا از عرضه سیمان کمتر بوده است.

وی تاکید کرد: ‌این در حالی است که بازار ساخت و ساز هنوز خوب راه نیفتاده است، به عبارتی اگر با بازار خوبی مواجه بودیم آن‌گاه دلالان و واسطه‌ها سیمان را خریداری می‌کردند و به قیمت بالاتر می‌فروختند، اما چنین شرایطی هم وجود ندارد.

شیخان بیان‌ داشت: اختلاف قیمت سیمان در مناطق مختلف به دلیل هزینه‌های مالیات بر ارزش افزوده، حمل، تخلیه و بارگیری و همچنین سود عامل توزیع است که بر قیمت سیمان در بورس اضافه می‌شود.

پیش از این، مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت نیز خبر منتشر شده در خصوص افزایش قیمت سیمان را نادرست برشمرد و گفت: به‌اندازه کافی سیمان در کشور وجود دارد و هر هفته نیز حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن در بورس کالا عرضه می‌شود.

 

منبع: ایرنا

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.