توفیقی رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور گفت: سرفصل موضوع جلسه، راهکارهای ترمیم سبد معاش خانوار به دلیل جهش‌های قیمتی بود که هر طرف صحبت‌ها و دیدگاه‌های خودش را داشت و با توجه به اینکه سال گذشته قراری داشتیم با موسسه پژوهش تامین اجتماعی برای تحقیق در ارتباط با امکان‌پذیر بودن مزد منطقه‌ای، قرار شد در جلسه بعد نمایندگان موسسه پژوهش‌های تامین اجتماعی، گزارش و نتیجه‌ی تحقیقات خود را ارائه دهند و راجع به آن بحث و تبادل نظر شود.

جی پلاس؛ توفیقی خروجی اولین کمیته دستمزد ذیل شورایعالی کار را تشریح کرد.

ایلنا نوشت: اول آذرماه، اولین جلسه سه‌جانبه‌ی کمیته‌ی دستمزد ذیل شورایعالی کار با موضوع دستمزد ۱۴۰۱ در محل وزارت کار برگزار شد. فرامرز توفیقی (رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور) در ارتباط با این نشست گفت: این جلسه حسنی که داشت، این بود که از روز اول بسیار منظم بود و نمایندگان وزارت صمت و وزارت اقتصاد، در جلسه شرکت کردند؛ چیزی که قبل‌تر مرسوم نبود. صحبت‌های کلی در ارتباط با بحث معیشت صورت گرفت و در ارتباط با دستور جلسات بحث شد.

به گفته وی، برنامه زمانی مشخص ارائه شد و مقرر شد تا پایان سال، ماهی دو بار جلسه کمیته دستمزد برگزار شود.

توفیقی افزود: سرفصل موضوع جلسه، راهکارهای ترمیم سبد معاش خانوار به دلیل جهش‌های قیمتی بود که هر طرف صحبت‌ها و دیدگاه‌های خودش را داشت و با توجه به اینکه سال گذشته قراری داشتیم با موسسه پژوهش تامین اجتماعی برای تحقیق در ارتباط با امکان‌پذیر بودن مزد منطقه‌ای، قرار شد در جلسه بعد نمایندگان موسسه پژوهش‌های تامین اجتماعی، گزارش و نتیجه‌ی تحقیقات خود را ارائه دهند و راجع به آن بحث و تبادل نظر شود. همچنین قرار شد در جلسات بعدی، همه اعضا پیشنهادات خود را برای ترمیم معاش کارگری توسط مولفه‌های غیرنقدی به جلسه بیاورند. فعلاً هنوز برای ورود به بحث عدد و رقم زود است و باید به نظرات کارشناسی بپردازیم و دیدگاه‌ها را جمع کنیم.

توفیقی تاکید کرد: رویه‌ی دولت برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و حذف قیمت‌گذاری دستوری بسیار مهم است و باید ببینیم دولت چه می‌کند؛ چون این دو مولفه در تصمیم‌سازی‌های مزدی ۱۴۰۱ بسیار اهمیت دارد و با توجه به این رویکردها باید به مذاکرات جدی مزدی ورود شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.