رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی از کاهش ۶۰۰ تومانی قیمت مرغ نسبت به روز گذشته و رسیدن نرخ آن به هر کیلو ۱۷۹۰۰ تومان خبر داد و گفت: دلیل گرانی تخم مرغ صادرات بی منطق و بی رویه است.

جی پلاس،‌مهدی یوسف خانی در خصوص وضعیت  قیمت مرغ در بازار اظهار داشت: درحال حاضر قیمت مرغ  در حال کاهش بوده و با توجه به اینکه روز گذشته قیمت هر کیلو مرغ ۱۸۵۰۰ تومان بوده امروز به ۱۷۹۰۰ تومان کاهش یافته است. 

تسنیم نوشت؛‌ وی با اشاره به اینکه به دلیل کاهش تقاضا نسبت به عرضه، قیمت ها رو به کاهش است، در خصوص دلیل کاهش تقاضا گفت: شیوع ویروس کرونا، بسته بودن تالارها و نبود مجالس و نهایتا کاهش توانایی خرید مردم از دلایل اصلی کاهش تقاضا است.

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی خاطر نشان کرد: کاهش قیمت مرغ به نفع مصرف کننده بوده ولی برای تولید کننده به دلیل اینکه قیمت تمام شده بیش از نرخی است که به فروش می رسد، سودی نداشته و به ضرر آنها است.

افزایش ۲.۵ برابری قیمت ماهی صیدی نسبت به سال گذشته

یوسف خانی در خصوص قیمت ماهی و میگو نیز افزود: قیمت ماهی صیدی نسبت به سال گذشته حدودا ۲.۵  برابر شده و به نوعی که ماهی شیر جنوب از کیلویی ۷۰ هزارتومان به ۱۷۰ هزار تومان رسیده است. ماهی های پرورشی از جمله قزل آلا نیز ۳۰ درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه  افزایش قیمت ماهی، باعث کاهش تقاضا شده است، ادامه داد:  قیمت انواع ماهی که بیشتر مورد تقاضای مردم است حدود هر کیلو ۱۶۰ الی ۱۷۰  هزار تومان است ولی ماهی هایی از جمله ماهی صیدی شیر و حلوا سفید حدود کیلویی ۲۵۰ هزار تومان است که به دلیل اینکه تقاضا برای آن کم است،  باید کسی از قبل سفارش دهد.

رئیس اتحادیه فرشندگان پرنده و ماهی تصریح کرد: قیمت میگو نیز حدود ۲۵۰ هزار تومان است . بنابراین شاید این قیمت ها در دو الی سه ماه گذشته حداقل ٥ درصد ارزان تر بوده ولی با توجه به این که این روزها همه چیز با تورم رو به افزایش است، میگو و ماهی نیز از این امر مستثنی نیست.

 

قیمت تخم مرغ به شانه ای ۳۸ هزار تومان رسید

یوسف خانی در خصوص قیمت تخم مرغ نیز گفت:  قیمت تخم مرغ به دلیل افزایش صادرات  این روزها در حال افزایش بوده و طی یک هفته اخیرقیمت هر شانه تخم مرغ از ۲۰ هزار تومان، امروز به ۳۷ هزار تومان برای مصرف کننده رسیده است.

وی در پاسخ به این سوال که چرا صادارت کاهش و یا لغو نمی شود، خاطر نشان کرد: باید صادرات منطقی بوده  و برنامه ریزی آن به نحوی باشد که به بازار داخل لطمه وارد نشود و صادرکنندگان نیز بازار خود و رقابت با کشورهای دیگر را از دست ندهند. 

به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی، نباید اجازه بی حد و اندازه به صادرات مرغ داده شود که باعث ایجاد مشکل در تأمین و قیمت بازار داخل شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.