معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از فعالیت 24 هزار تخت بیمارستانی در استان تهران خبر داد و گفت: اکنون مشاهده میکنیم که ابتلا به کرونا در یک خانواده، مرگ در خانواده، ابتلا در جوانان و رسیدن سن ابتلا به زیر ۱۲ سال بیشتر شده است.
جی پلاس، نادر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست خبری در پاسخ به پرسش درباره تمهیدات مراکز درمانی در دوران شیوع کرونا و به ویژه در فصل پاییز، گفت: در کل استان تهران ۳۰هزار و ۷۰۰ تخت وجود دارد که ۶۵۰۰ تخت آن تخصصی است و ۲۴هزار تخت کاربردی داریم.
توکلی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران در سه بخش خصوصی، دولتی عمومی، غیردولتی و خیریه فعالیت میکند، افزود:همه بیمارستانها ملزم به پذیرش بیماران کرونایی هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه اکنون مشاهده میکنیم که درگیری با کرونا در یک خانواده، مرگ در خانواده، ابتلا در جوانان و رسیدن ابتلا به زیر ۱۲سال بیشتر شده است، ابراز داشت: اکنون بیماری در سطح بالایی قرار دارد اما فاجعه نداریم و آرامش نسبی وجود دارد؛البته موج بیماری بالاست.
وی متذکر شد: سه مخاطره مهم شامل ماه محرم ،موج دوم آنفلوآنزا و شروع تحصیلی را در پیش داریم؛ ضمن اینکه با استفاده مردم از ماسک در طی سه هفته اخیر توانستیم حداقل از حالت انفجاری کرونا جلوگیری کنیم.
فاطمه فتحی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست با اشاره به اینکه این دانشگاه به مدت دوماه مسوول نظارت بر کنترل و عرضه تجهیزات حفاظتی بود، افزود: بالغ بر ۵۰ پرونده قضایی در حوزه احتکار و قاچاق تشکیل شده و موارد ضبط شده است.
وی ادامه داد:تعدادی از کارگاههای غیر مجاز ماسک کشف شده که البته برخی از آنها را کمک کردهایم تا در تولید ماسک مجاز ادامه فعالیت بدهند.
فتحی از ورود اولین محموله داروی رمدسیور ظرف یکی دو روز آینده توسط شرکت دارو پخش در بیمارستانها خبر داد و گفت:گروه سه نفرهای از متخصصان عفونی بر توزیع این دارو بین بیماران نظارت میکنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه برنامه ریزی لازم برای توزیع واکسن آنفلوآنزا انجام شده است، تصریح کرد: در خصوص توزیع ماسک در داروخانههای بخش خصوصی با توجه به اینکه مواد اولیه کم است و هنوز نیاز مراکز درمانی مرتفع نشده، توزیع عمومی در داروخانهها صورت نگرفته است.
مهران ولایی مدیر مجموعه مدد، ببان داشت: تاکنون بالغ بر ۵میلیون ماسک n95 و یه لایه در بخشهای درمانی دولتی و خصوصی توزیع شده است.
وی ادامه داد: ماسک سه لایه در مراکز درمانی حداکثر ۷۵درصد ایمنی ایجاد میکند و بر اساس آخرین پروتکل، اگر ماسک سوپاپ دار استفاده نکنیم بهتر است.