کشف راز یکی از نقاشیهای «ونگوگ»
کارشناسان موفق شدند به کمک یک کارت پستال مکانی را که الهامبخش یکی از تابلوهای نقاشی «ونگوگ» است، کشف کنند.
جی پلاس، «ونسان ونگوگ» نقاش مشهور هلندی ۱۳۰سال پیش در اتاقی در مهمانخانهای واقع در شهر ««اور سور اواز» از خواب برخواست و به روال هر روز با بومی در دست برای نقاشی کردن از مهمانخانه خارج شد. همان شب با زخمی کشنده ناشی از شلیک گلوله به مهمانخانه بازگشت و دو روز بعد یعنی در ۲۹ جولای ۱۸۹۰ درگذشت.
کارشناسان سالها به دنبال وقایع روز حادثه شلیک گلوله بودند و حالا «ووتر ون در وین» مدیر علمی موسسه «ونگوگ» معتقد است یکی از تکههای پازل وقایع آن روز را کشف کرده است: موقعیت مکانی دقیق جایی که «ونگوگ» آخرین تابلو نقاشیاش یعنی «ریشه درختان» را خلق کرد. این اکتشاف میتواند اطلاعات بیشتری درباره آخرین ساعات زندگی این هنرمند مشهور ارائه دهد.
«ووتر ون در وین» مدیر علمی موسسه «ونگوگ» این اکتشاف را به کمک کارت پستالی قدیمی از تصویر جادهای در شهر «اور سور اواز» واقع در ۲۰ مایلی پاریس انجام داد.
مدیر این موسسه این کارت پستال را از زن سالمند ۹۴سالهای برای انجام تحقیقات امانت گرفته بود و در یکی از روزهای قرنطینه با مشاهده این کارت پستال متوجه شد، ریشههای گرهخورده درختان و پوشش گیاهی اطراف جادهای که در کارت پستال دیده میشود را قبلا در جای دیگری دیده است.
«ون در وین» پس از بازگشایی فرانسه در ماه «می» به محلی که تصویر کارت پستال در آن عکسبرداری شده سفر کرد. تابلو نقاشی «ریشه درخت» در جادهای در شهر «اور سور اواز» جایی در چند کیلومتری مکانی که «ونگوگ» ۷۰ روز پایانی زندگیاش را گذرانده بود، خلق شده است.
«ون در وین» بیان کرد :«ما اکنون میدانیم او در طول آخرین روز زندگیاش مشغول چه کاری بود. میدانیم که او تمام روز را صرف خلق تابلوی نقاشی کرده بود.»
محققان موزه «ونگوک» در آمستردام نیز این اکتشاف را تایید کردند. مدیر این موزه روز سهشنبه برای رونمایی از محل کشف شده حضور یافت.
«ونسان ونگوگ» ـ نقاش نامدار هلندی ـ اگرچه در زمان حیاتش در گمنامی کامل به سر برد، اما اکنون به عنوان یکی از تأثیرگذارترین نقاشان پساامپرسیونیسم شناخته میشود. او در ۳۰ مارس ۱۸۵۳ در ایالت برابانت هلند نزدیک مرز بلژیک به دنیا آمد.
او فعالیت هنری خود را به عنوان طراح و نقاش از سال ۱۸۸۰ و در سن ۲۷ سالگی آغاز کرد. برخی از مشهورترین کارهای او در سه سال پایانی عمرش خلق شدند.
دیدگاه تان را بنویسید