پیشنهاد جالب بازیگر "بچه مهندس" درباره شروع اجرای فعالیت های هنری
پیشنهاد بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون این است که با شروع اجراهای تئاتر، تولیدکنندگان موادضدعفونی و بهداشتی، حامی مالی اجراها شوند.
به گزارش جی پلاس، شیوا خسرومهر درباره کمکاری خود در سینما و حضور در چند سریال تلویزیونی در سالهای اخیر گفت: راستش این کمکاری خیلی هم جنبه واقعی ندارد. همین الان که با شما صحبت میکنم چند کار سینمایی دارم که به دلایل مختلف اکران نشده و اغلب به خاطر درگیری بین تهیهکننده و کارگردان متوقف مانده است.
او که بهتازگی سریال «بچه مهندس۳» را روی آنتن شبکه دو سیما داشت در ادامه گفت: از سوی دیگر، بیشتر فعالیت من در چند سال اخیر معطوف به تئاتر و تدریس بوده است؛ برای همین تعداد و زمان حضور پروژههای سینمایی و تلویزیونی کم شده است. برای من فرقی نمیکند که در سینما، تلویزیون یا تئاتر حضور داشته باشم، من به عنوان یک بازیگر اگر از نقش و گروه خوشم بیاید، سمتش خواهم رفت.
این بازیگر سینما تئاتر و تلویزیون اظهار کرد: در حرفه ما، اگر درچشم نباشید بهتدریج فراموش خواهید شد. وقتی یک بازیگر فیلمی را روی پرده دارد، کارگردان یا تهیهکنندهای که قصد تولید فیلم را دارد آن اثر را میبیند و بر مبنای آن انتخاب میکند. این اتفاق به دلایل مختلف در سینما برای من نیفتاد و خیلی از فیلمهایی که در آن حضور داشتم دیده نشد. حضور من بیشتر در تلویزیون بود.
خسرومهر در ادامه گفت: من به تلویزیون مدیونم چون با این رسانه در عرصه بازیگری مطرح شدم. اولین کار تلویزیونی من در سال ۱۳۷۸ تلهتئاتر «به سوی دمشق» زندهیاد استاد حمید سمندریان در شبکه چهار سیما بود و پس از آن در سریال «کاشانه» قاسم جعفری ایفای نقش کردم.۲۱ سال است که کار میکنم؛ شاید دلیل این کمرنگ بودن حضورم به خاطر این است که آن جنبه بیرونی و رسانهای من خیلی پررنگ نیست چون اتفاقاً دوستان نزدیکم همیشه میگویند که تو چقدر فعال و مدام درگیر کاری!
وی افزود: من عید سال گذشته سریال «زوج و فرد» را روی آنتن داشتم. نوروز امسال هم در سریال «دوپینگ» به کارگردانی آقای رضا مقصودی بازیگر مهمان بودم. ضمن این که در سریال نوروزی شبکه دو سیما یعنی «کامیون» به کارگردانی آقای مسعود اطیابی هم به عنوان یکی از بازیگران اصلی حضور داشتم. سریال «بچهمهندس۳» هم که به عنوان سریال ماه مبارک رمضان جایگزین «کامیون»شد؛همزمان با«بچهمهندس۳»، «بچههای نسبتاً بد» از آیفیلم بازپخش شد. قبل از آن بازپخش «نوشدارو» را هم در همین شبکه داشتیم.
این بازیگر سینما و تلویزیون با اشاره به بازگشایی سالنهای تئاتر با رعایت جوانب بهداشتی گفت: با شروع اجراهای تئاتر علاوه بر مخاطبان، باید به فکر سلامت بازیگران و پشت صحنه هم باشیم. ببینید، شاید بتوان با اتخاذ تمهیداتی، تماشاگران را مجاب کرد که با فاصله بنشینند. اما در پشت صحنه، برای عوامل و بازیگران چه اتفاقی می افتد؟ آیا در زمان تمرین، گریم و اجرا فاصله اجتماعی و اصول بهداشتی رعایت می شود؟ آیا اینها را دولت یا ارشاد میتواند هماهنگ کند؟ طبیعی است که نه؛ خودِ بازیگران هستند که باید این موارد را رعایت کنند. وقتی یک بازیگر یا یکی از عوامل پشتصحنه تئاتر به درآمد اجراها نیاز دارد چارهای جز ادامه کار نیست.
خسرومهر تصریح کرد: مگر یک تئاتری چقدر پسانداز دارد که بخواهد چند ماه کار نکند؟ گنج قارون نیست که تمام نشود! مجبوریم و باید کار کنیم، حالا چه تئاتر، چه سینما، چه تلویزیون.اما با رعایت اصول. اگر تا حد امکان این شرایط در پشت صحنه تئاتر هم بیفتد قطعاً بازیگران هم با آرامش و خیال آسوده روی صحنه خواهند رفت. حالا شاید لازم باشد که میزانسنها تغییر کند، پشت صحنه باید این شرایط به وجود بیاید که فردا خانواده و اطرافیان آن بازیگر دغدغه ابتلا به بیماری را نداشته باشند.
وی افزود: بنابراین همانطور که برقراری شرایط بهداشتی در سالن تئاتر با وزارت ارشاد، مرکز هنرهای نمایشی و مدیریت سالن و در نهایت تماشاگران است، تضمین شرایط در پشتصحنه هم به عهده عوامل و بازیگران آن نمایش است. این یک اتفاق دو طرفه بین عوامل یک نمایش و تماشاگران است و هردو گروه مسئول هستند. این وضعیت باید در اکران فیلمها و کنسرتها به صورت دوطرفه حاکم باشد.
این بازیگر تئاتر در ادامه عنوان کرد: یکی از راههایی که میتواند هم به چرخه اقتصادی تئاتر کمک کند و هم پیامدهای بهداشتی برای مخاطبان و هنرمندان داشته باشد، حضور سازندگان ماسک و تولیدکنندگان مواد ضدعفونی و بهداشتی به عنوان حامی مالی است.
وی گفت: این برندهای تولیدکننده مواد بهداشتی وضدعفونی میتوانند به عوامل نمایش و تماشاگران ماسک و دستکش بدهند و پیش از آغاز هر اجرا بین آنها مایع ضدعفونی توزیع کنند. ضمن این که میشود از فضای لابی و محوطه سالنها هم برای تبلیغات استفاده کرد. به این ترتیب هم مردم با آن برند آشنا میشوند و هم گام مفیدی در مسیر سالمسازی محیطهای هنری برداشته میشود.
خسرومهر افزود: فراموش نکنیم که در تئاتر برخلاف سینما ارتباط مخاطب و هنرمندان دوطرفه است بنابراین احتیاط و پیشگیری بیشتری لازم است؛ این برندهای تجاری در حوزه تولیدات بهداشتی میتوانند نقش قابلتوجهی در این زمینه داشته باشند.
دیدگاه تان را بنویسید