هشدار یک صراف به مردم؛

دوباره سرمایه های خود را وارد بازار ارز نکنید

یکی از صراف های فعال در بازار ارز با هشدار به مردمی که در روزهای اخیر با هدف کسب سود وارد بازار شده اند، گفت: امکان دارد مجدداً ضررهای سنگین متوجه برخی خریداران شود.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس،‌ قیمت ارز در روزهای اخیر با افزایش روبه رو شده و همین امر هم موجب تشکیل صف خرید مقابل صرافی ها برای خرید دلار شده است.

صرافی های بانکی قیمت ارز را متناسب با افزایش قیمت در بازار آزاد افزایش داده اند اما بازهم اختلاف قیمت ارز صرافی های بانکی و آزاد حاشیه سودی را برای برخی دلال ها ایجاد کرده و همین امر موجب تشکیل صف خرید مقابل صرافی ها شده است.

یکی از فعالان بازار ارز در باره دلایل افزایش قیمت ارز در بازار به خبرنگار تسنیم گفت: در هفته های اخیر عرضه ی ارز در سامانه نیما کاهش یافته که مهمترین دلیل آن کاهش صادرات به دلیل شیوع ویروس کروناست؛ همین امر باعث کمبود عرضه ارز در نیما شده است.

او می گوید: همزمان با افزایش قیمت ارز، قیمت ها در سامانه نیما نیز افزایش یافته و بعضاً نزدیک قیمت های بازار آزاد شده است؛ بعبارتی در هفته های اخیر قیمت توافقی در سامانه نیما به بازار آزاد نزدیک شده است.

این فعال بازار ارز از دیگر دلایل افزایش قیمت ارز را افزایش قیمت ها در بازارهای موازی دانست و تصریح کرد: بعد از رشد بازار سرمایه، و افزایش حضور مردم در بورس به منظور سرمایه گذاری، عده ای که توان ورود به بورس را نداشتند به بازار ارز آمده اند تا سرمایه های ریالی خود را به ارز تبدیل کنند.

او اما با هشدار به مردم یادآور می شود که یک بار دیگر نیز در سال های قبل مردم از بازار ارز ضربه خورده اند و نباید بار دیگر فریب تبلیغات سوداگران را بخورند؛ این فعال بازار ارز که سال هاست به خرید و فروش ارز مشغول است به مردم هشدار داد که تمام سرمایه های خود را وارد این بازار نکنند تا دوباره ضرر نکنند.

افزایش نامتعارف بازارهای موازی از جمله خودرو، بورس و طلا باعث شده تا بازار ارز نیز دچار نوسان شود؛ این قاعده بازار است هر زمان یکی از بازارهای موازی پرنوسان شود بازارهای دیگر نیز تحت تاثیر قرار می گیرند.

وی به ثبات بازار ارز طی یکی دو سال گذشته اشاره و تصریح کرد: اختلاف قیمت دلار در صرافی های بانکی و بازار آزاد، حاشیه سودی را برای دلال ها ایجاد کرده و همین امر تقاضا برای خرید ارز در صرافی های بانکی را افزایش داده است.

درخواست برای خرید ارز درحالی افزایش یافته که به ندرت بین خریداران، مصرف کننده واقعی مشاهده می شود بعبارتی اصلاً مصرف کننده ای در بازار نداریم و تقاضای موجود به دلیل کسب سود از اختلاف قیمت هاست.

این فعال بازار ارز معقتد است اتفاقاتی که این روزها در بازار ارز رخ داده بیشتر از آنکه ریشه اقتصادی داشته باشد به دلایل روانی است؛ اکثر افرادی که بار دیگر وارد بازار ارز شده اند می گویند الان بازار سهام داغ است و خیلی از مردم درحال سود هستند ماهم آمدیم با خرید ارز، ارزش پول خود را حفظ کنیم.

اخبار مرتبط؛

نرخ 47 ارز بین بانکی+جدول/ ۲۳ اردیبهشت 99

پلیس به بازار ارز و خودرو ورود می کند؟

دیدگاه تان را بنویسید