راهکار کمیته ملی المپیک برای جلوگیری از کاهش آمادگی ورزشکاران

مرکز نظارت بر تیم های ملی کمیته ملی المپیک بسته های تمرینی را تهیه می کند و در اختیار ورزشکاران و قهرمانان می گذارد تا از کاهش آمادگی جسمانی ورزشکاران جلوگیری کند.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، نشست مسئولان کمیته ملی المپیک  و وزارت ورزش با روسای فدراسیون های که سهمیه المپیک گرفته اند و به دنبال کسب سهمیه هستند، برگزار شد. محور این نشست بررسی وضعیت ورزشکاران در طول دوران قرنطینه و ادامه فعالیت آنها بود.

پیمان فخری رییس مرکز نظارت بر تیم های ملی در مورد این نشست و برنامه ای که این مرکز برای فعالیت تمرینی ورزشکاران در نظر گرفته است به ایسنا گفت: ما در این نشست می‌خواستیم از وضعیت ورزشکاران مطلع شویم و برنامه ای که داریم را به اطلاع روسای فدراسیون ها برسانیم. روسای فدراسیون ها نیز گزارش های خود را در مورد شرایط ورزشکارانشان و اینکه وضعیت  آنها چگونه رصد می شود، ارائه کردند.

 او ادامه داد:  ما یک بسته تمرینی که شامل هشت قلم لوازم تمرینی است را برای حدود ۹۰ ورزشکار داریم  تهیه می کنیم و تمریناتی را در نظر گرفته ایم که ورزشکاران و قهرمانان آن تمرینات را از طریق فضای مجازی و به صورت زنده مقابل کارشناسان ما انجام دهند. البته این بسته تمرینی مجازی برای ارتقا وضعیت ورزشکاران نیست بلکه می خواهیم از افزایش وزن ورزشکاران همچنین کاهش قوای جسمانی آنها جلوگیری کنیم.

فخری در پاسخ به این پرسش که تمرینات در نظر گرفته شده با هماهنگی سرمربیان تیم ها است یا خیر، تاکید کرد:خیر،ما ابتدا با روسای فدراسیون ها جلسه داشتیم  و هفته آینده نیز جلسه‌ای را به صورت ویدئو کنفرانس با سرمربیان تیم ها خواهیم داشت  و توضیحاتی را به آنها می دهیم . مطمئنا اجرای این طرح چالش هایی را دارد چون ممکن است تیم ها مربیان بدنساز داشته باشند و مربیان بدنسازعنوان کنند تمرینات درنظر گرفته شده توسط کارشناسان مرکز نظارت بر تیم های ملی در راستای تمرینات آنها نیست. از این رو امروز  در جلسه با روسای فدراسیون ها تاکید کردیم که ما نمی خواهیم به کار کادرفنی تیم ها ورود کنیم فقط در نظر داریم آمادگی جسمانی ورزشکاران و قهرمانان را حفظ و نگهداری کنیم.
 
او افزود: هدف دیگر نیز حفظ روحیه ورزشکاران است  و می خواهیم کاروان را دور هم جمع کنیم . چون قهرمانان بعد از تعویق المپیک صدمه روحی و روانی  دیده اند و این تنها مختص کشور ما نیست  و در بقیه کشورها هم چنین چیزی وجود داشته است بنابراین می خواهیم  حداقل دو سه روز در هفته قهرمانان و ورزشکاران دور هم جمع شوند و تمرین کنند و این یکی از  مهمترین اهدافمان است.

فخری در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه اولین جلسه تمرین مجازی ورزشکاران چه زمانی خواهد بود، گفت: تهیه این بسته و اقلام تمرینی قرار است  یکشنبه هفته آینده در جلسه هیات اجرایی تصویب شود چون به هر حال بار مالی دارد و پس از آن  بسته ها را تهیه می کنیم  و در اختیار ورزشکاران می گذاریم . برنامه های تمرینی کارشناسان ما  آماده است و حتی کارشناسان هم مشخص هستند و فقط باید بسته های تمرینی را تهیه کنیم و به دست ورزشکاران برسانیم.

به گزارش ایسنا، در این نشست ۱۱ فدراسیون رییس فدراسیون که سهمیه گرفته اند (والیبال، بسکتبال، کشتی، شمشیربازی، دوچرخه سواری، تیراندازی، تیراندازی با کمان، بوکس، دوومیدانی، کاراته، تکواندو) و پنج فدراسیونی که به دنبال سهمیه هستند، (قایقرانی، وزنه برداری، تنیس روی میز، شنا، ژیمناستیک )دعوت شده بودند. در این میان رامین طباطبایی رییس فدراسیون بسکتبال و علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی حضور نداشتند. 

همچنین نصراله سجادی سرپرست کاروان ایران، پیمان فخری رییس مرکز نظارت بر تیم های ملی  و معاون سرپرست کاروان، کیکاووس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک، مهدی علی نژاد معاون قهرمانی و مهین فرهادی زاد معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان حضور داشتند.

 

دیدگاه تان را بنویسید